Monday, January 11, 2010

Yang aku lihat

Salam...



Tuhan ambil satu
... Dia bagi satu yang lain
Itu yang aku lihat depan mata
Adilnya Dia...
Maha sifatNya



Tangan lebih ringan untuk mengangkat cawan
... bila jam dan cincin ditanggal




~ yoe menulis sikit... sambil ucap tahniah pada my bestfriend's wife yang selesai viva master pagi tadi...

24 comments:

AdiE said...

its is undeniable that ALLAH itu MAHA ADIL..

~daniel adie~

yoe said...

ya that's rite adik adie!!!
thats y jugak kena redha kannn... :)

aZizoL said...

patah tumbuh hilang berganti..

yoe said...

hye cik gjul.... x tido lagi ke??

tp tul la tu ape yg gjul ckp... insaf sekejap dgn kekuasaan Tuhan bila tgk bende2 mcm ni dekat dgn kita.....

iyllienaz said...

cantek jam..haha..

yoe said...

hohoho.... cik iili syg...
bukan niat nk menunjuk2 yek... :)

~ itu jugak yg illi perasan kann...
shhh... it's from my ex... benci tp still pakai... hahaha...

iyllienaz said...

haha..xpe2..xkan tyme syg je nk pakai, tyme dah benci nk buang..xelok membazir..nant gf baru bg jam lagi, boleh guna selang seli..haha

yoe said...

gf baru??? phewittttt....

hahahaha, nak jam lagiikkkkk!!!

r3d lollip0p ♥ said...

siap cincin segala ;D

AkU said...

erk~~abg yoe..
tgh frust ke??

Alex Madina said...

nak buat macam mana yoe. sabar je lah

yoe said...

sis red: sekadar gambar hiasan daaa..... :)

yoe said...

aku: eh xde kaitan pon..... ini tentang my bestfren.... :)

yoe said...

abg alex: bestfren yoe itu mmg sabar bang..... dan x sabar2 menunggu kehadiran yg baru itu.... lagi sekejap jer nk dpt katanye...

AkU said...

erk~~
ishh..tetibe plak terase malu..

yoe said...

hehehehe.... xde ape nk dimalukan pon.... bole je nak dikaitkan dgn semua perkara dalam hidop kan....

AkU said...

T_T

yoe said...

^-^

zoncapriku said...

best fren dtg rumah....lalalalalala...

yoe said...

best fren dtg rumah....lalalalalala...

~~ apakah motippp di sebalik kata2 mu itu wahai nik??? :P

zoncapriku said...

aku cuba mencipta lagu ni...xtau nak letak lirik apa selepas tu...'best fren dtg rumah..hatiku ceria...lallalala'...best x...sila smbung...kiikiki

yoe said...

huhuhuhu..... siot jer nik!!! hahhaha :D

Encik Azrin Yang Garang said...

ok kalau macam tuh yoe kasik jam tuh kat abang okeh? cicin boleh pajak kat kedai ah ken. keh keh keh.

selamat meneroskan penulisan testis, eh thesis.

yoe said...

hehehehhee.... ala x perlu kot... sebab jam tgn abg lagi vogue dr yg itewww!!

~ ye saya akan meneruskan penulisan testis...eh tesis!!!