Monday, January 4, 2010

3 Berita ringkas

Salam Sejahtera...


Dengan ini disampaikan 3 berita ringkas lagi padat:



1. Anak saudara merangkap cucu pertama in our family, Adam hari ini menjalani minor operation di bahagian mulut dan lidahnya... kerana masalah percakapan yang lambat walaupon bulan Mac depan akan mencapai umur 4tahun. Kesian kat dia.... takut nanti dia kena ejek pulak dengan adik perempuan dia yang baru berumur 2 tahun lebih tapi dah mula lancar bercakap. Semoga operation lancar dan dia boleh bercakap dengan sempurna.


2. Teman baikku telah kehilangan adinda lelakinya ke Rahmatullah pada pagi tadi. Semoga pemergiannya dicucuri rahmat dan mohon sedekahkan al-Fatihah buat arwah.


3. Rakan serumah akan menyambut hari lahirnya tepat jam 12 tengah malam ini dan beliau akan berusia 26 tahun.




Itu sahaja untuk edisi berita ringkas kali ini.
Sekian, Yoe melaporkan dari atas tilam.




~ yoe menulis sambil menyelak seluar shortnya yang sememangnya short.... ahaksss :P

8 comments:

iyllienaz said...

1.semoga operation tu selamat n sembuhkan adam..
2.salam takziah utk keluarga teman yg kehilangan adiknya..Al-Fatihah..
3.happy bufday to him..

yoe said...

thanks illi.... td my bro baru call and he told me that the operation was perfect! tp adam kena follow up ke hospital utk terapi percakapan...

thanks utk 2 dan 3 jugak ... hahaa :P

zoncapriku said...

-Moga adam cepat sembuh
-Takziah buat keluarga daus..
-Hepi besday gak buat mmber ko tu...dah tua kwn ko tu...haha

yoe said...

thanks nik!!!

dan para pembaca blog ku sekalian.... dgn ini dimaklumkan bahawa org tua yang baru menyambut bufday yg ke 26 itu adalah incik nik aka incik zoncapriku yang di atas ini!!!!! muahahaha.... :P

org tua itu adalah KAUUUUU!!!!

+ r3d lollip0p + said...

motif selak suar? :D

yoe said...

hujan.... byk nyamok.... selak seluar nk garu kaki.... muahahaha :P

AdiE said...

epy 26th bezday zoncapriku...........

x tua mane pon 26 tu...

~daniel adie~

yoe said...

heheheheh nanti bulan ogos depan, aku pon akan sama umur mcm incik zoncapriku la adie... huhuhu :P