Sunday, January 31, 2010

Kunci dan Lozenge!!

Salam...


A few days nih on the roads je..
From KT back to hometown at Temerloh
Then gi Rawang, rumah my big bro
Ambil kereta aku yang aku mintak dia tolong modified
(kena gi ambil sendiri doh... sebab dia tak dapat cuti)
So, dari Rawang, back to Temerloh
...and malam tadi baru sampai semula kat KT
Drop by at Kuantan for a while
Mak pesan bagi barang kat my lil bro kat situ
Then, hajat di hati nak nengok The Rocks jadi Toothfairy
...tapi show yang available lewat sangat la plak...
Huhuhu.....frust tak dapat tengok fairy yang gagah itu!!!
Maka bergeraklah dan sampai ke Kt semula
Dengan tekak yang masih sakit dan batuk-batuk

~~~
Oh....adakah ini berita edisi petang?
Seksi sungguh penyampai berita ini;
Hanya bershort dan shirtless on bed!


Pic kereta takde la geng!!
Car key aje cukup la yek?????????
Pakej sekali dengan lozenges yang dah nak habis!




~ yoe menulis petang-petang, tunggu Nik siap nak g dinner kat luar!!

5 comments:

iyllienaz said...

la..da smpai rawang xbg tau..=)

AkU said...

abg yoe..
fuh!!
berjalan je ek kejenye..

yoe said...

illi: hehehhee..... rushing la... stay kat kuarters polis, rumah abg kt balai rawang tu... nak merayap ke KL pon x sempat... :(

aku: bejalan ade tujuan xpe.... heheh :)

r3d lollip0p ♥ said...

tinggal 2 kapsul lg.. hmm..

yoe said...

kannnnn....tp bila bgn pagi je, still ada rasa perit... hadoii..... nak air asam jawa lagikkkk!!!