Friday, January 22, 2010

Buku, Magazine dan Fantasi!

Salam...


Okay okay...
Takde masa nak tulis berjela...
Just short and publish je!
(kalau lah publish jurnal semudah publish entry!!!)

As usual
Aktiviti malam; sambung menulis thesis
Waktu rehat: bancuh air panas
...dan pusing kepala kiri kanan
...as an exercise!!!
So, nampak books and magazines
...yang kalau dikumpulkan...
Boleh create 2 groups
Macam yang selalu kita tengok dalam filem!
Jom layannnn.....


Geng bebudak nerd.... tapi pandai dan rajin
With speck yang tebal dan old school
Tapi kalau make up sure hot!

Geng bebudak nakal.....
Dengan sorang dua yang spoil (sila spot!)
Meriah, happening dan dot dot dot....
Tapi still ada positive side nya...




Aduhhh, aku berfantasi!!!!




~ yoe menulis sambil teringat the naive Lindsay dalam movie Mean Girl.... :P

12 comments:

iyllienaz said...

sile lah berlari setempat selama 5minit..

CokelaT_panji_loCop said...

seronok kalu jd budak nakal..

yoe said...

illi: eh illi...gi tido... ape buat mlm2 buta ni x tido lagi!!!

yoe said...

incik cokelat: hah yg ni pon sama....apsal x tido lagi nih... semua pakat2 nak teman incik yoe writing thesis yek... heheheh....

~~ good boy gone bad!!! i like!!

Hazwan said...

wah..aku suka baca majalah.. timekasih pada yoe..

CokelaT_panji_loCop said...

haah
teman incik yoe tulis thesis
taku nnt ngantuk tukis yg merepek2 lak
ahaha

yoe said...

incik hazwan: jgn segan2 kalo nk bace all that magz tu okay... hehehee :)

yoe said...

incik cokelat: amboi.... kalo mcm tu, x jadi la nak pangil incik cokelat nih bad boy, kena panggil good boy laaa.... sebab sudi meneman org tulis thesis..... hehehehehe.... good boy :)

AkU said...

erk~~
@@

yoe said...

????

r3d lollip0p ♥ said...

errm. have been ages tak bace CLEO :p

yoe said...

ala sis, woman magazine kt NZ sure lagi meriahhhhh.... lagi hot dr malaysia nye kannn!!! ahaksss :P