Friday, January 8, 2010

Jom Beach-walking!!!

Salam...


Petang Jumaat di rumah sewa tepian pantai;
Aktiviti: Beach-walking (erkkk...macam buat report plak kan!!)
Ahli program: aku with housemates; Nik n Zai



Indah...

Biru...

TRS 1242 parking...

Jalan tak str8!

Jalan str8 sikit...

Nampak deretan rumah sewa taman kami dari pantai...

Sudah semakin gelap...

Membiru, menggelap...

Jalan ke rumah opposite dengan jalan ke pantai

Itu dia...... rumah sewa kami, tepi jalan besar, tepi pantai...
Meh singgah mehhhh!!!



~ yoe menulis santai-santai, sekejap lagi nak serius plak!!


13 comments:

iyllienaz said...

best gile umh tepi laut..ohh..jeles nih..

yoe said...

hehehhehee...... bila dah biasa sgt mcm i ni illi.... (tahun ni dah masuk tahun ke-8 kat bumi tganu ni) - dah x rasa excited pon.... huhuhu.... :)

iyllienaz said...

tp still xbosan dok tepi laut..suke sgt..tenang tau..

yoe said...

oooohhhh itu semestinya... berangin tp kadang2 sgt panas.... so hot u know.. hehe maklumlah bayu laut kan panas....

~~ skang pon dari dalam my bedroom ni, still bole dgr bunyi ombak hempas pantai... omg!!!

iyllienaz said...

ciss..saje nk buat org jeles..jahattt..

yoe said...

hahahahaa.... betul illi, x tipu nih... series... dah pasang kipas no.5 pon, bunyi ombak still boleh lawan bunyi kipas pusing....

hadooiii!!!!~~~

HIZAMI said...

wah.
l0kasi yg bez.
hehe~

yoe said...

hhehehehe.... ye ke bez hizami?
kalo dtg tganu, meh la singgah... :)

Fauzzan Helmy Anuar said...

Ha'ah
Jap lagi Mie singgah Yeo umah korang
Lor...
Dekat situ aje ke rumah korang
Ingat dekat mana
Dah biasa kot lalu lalang dulu dekat situ
Mase kitorang
MENUMPANG dekat hostel UMT tu...
Petang2 jog kat situlah
Dah tu
Makan ABC dekat warung tepi simpang tu
Lepas dengar mak cik tu pegang air batu lepas g toilet tak cuci tangan
Terus tak minum dah ABC kat situ
Sangup ke Telok Ketapang
Lor...
Hurm...
Memang sangat dekatlah dengan Mie sekarang ni...
Kawasan penginapan anak-anak orang loard UMT
Kitorang gelar taman tu
Hahahahahahahahaha

yoe said...

kwsn pnginapan anak2 org load??
hahhahaa :)

sYukCurZ said...

nak nak! nak singgah. bes nya.. nak camping tepi laut tu ehe

yoe said...

nak camping??? wahahaha... kitaorg pon x penah wat gitu..... dating tp pantai penah la ... hahahah :P

AkU said...

OMG!!
how serene..