Wednesday, January 6, 2010

White Party - Vers 2.0 Foto

Salam...

Last nite ada makan-makan with my housemates.... sempena bufday Nik, n very the belated bufday aku n angah.... bufday Nik yang paling fresh la kiranya, bufday aku n si angah plak end of last year sebenarnya.... tapi tangguh punya tangguh..... kali ni la baru dapat gather sama n jamu housemate makan... Maklum la bila dah masing-masing dah berawek segala ni (tak termasuk aku la, sebab i'm single back rite now) ..... susah la sikit nak kumpul makan bila malam kannn.... kali ni pon ade 2 orang lagi housmate yang tak dapat join.... so yang mana ada je la.... kita on je okay.... kecil-kecilan tapi still enjoy dengan white colour theme... ahaks..... suci murni gitu!!!!



Cheese choc cake sponsored by sc.... :)

My current facebook profile pic!!!

With da cake!!!

Nampak besar la plak da cake depan Nik... hahaha :P

Si Angah with da cake jugak!

Sila-sila..... jangan malu-malu ....

Potong!!!

Potong lagiiiiiiii!!!

Ngeeeeee :P

Cak :P

Ahli rumah no.3

Kenyang..... macam nak tidur je....
Staf Pizza pon dah nak berkemas, tapi kitaorang selamber je lepak...
Tak reti nak blah?????

Eh, ada lebih la.... balik simpan dalam freeze...
This morning aku makan a small piece, best gile, sebab kek dah keras.....
Memang best bila makan keras-keras!!!! ahakssss :P



Actually, last nite after sesi makan-makan, kitaorang lepak kat waterfront main lompat-lompat..... ahaksss :P... Kot-kot la boleh hancurkan lemak-lemak yang terperangkap dalam badan kannn.. muahahaha... Foto sesi lompat-lompat, next entry okayyy :)




~ yoe menulis pasal makan-makan malam tadi..... hehehehe :)


27 comments:

LifER said...

perlu ker sume bbaju puteh???hahhahah~

yoe said...

perlu la shade..... baru cun!! muahahaha.... next party kite buat colour lain plakkk ...yahooo !!!

ciktutor said...

"bufday aku n si angah plak end of last year sebenarnya"

Bukan bday ko bulan september ke?

yoe said...

august la..... still la termasuk fasa terkahir 2009 kannnn

dah asyik tangguh je nk celebrate... bila2 pon x kesah... asalkan tunai hajat dpt jamu housemate....

angloko said...

yoe... Ang suke photo nicky yg berbibir seksi itu... hahahaha... sakit badan layan nicky melompat... ummmm... cantik...;p

yoe said...

kannnnnn..... selayaknya lah nik memuncungkan bibir nya itewwww ..... hahahahah :P

~ abes la... nyorok belakang pintu sebelum kena baling selipar dgn nik, hahahahahha....

iyllienaz said...

haha..sepatutnya spotlight kat nik je..yg laen sebokk..haha

zoncapriku said...

-Aiyooo bibir seksiku itu juga yg mnjadi bualan korang ek...hahhahaa..mmg over pic tu(pic yg over,bukn aku)....hihihi...
-mmg best lompat melompat,jom wat lg...aahhahahaha

F U N F A B U L O S I T Y said...

mak aih...sampai camtu sekali..?epi bday!best tuu.

AkU said...

ang yoe..nak skit..

yoe said...

illi, hahahahah kami tumpang sekaki.... bajet wooo!!! hahahah :D

yoe said...

zoncapriku: selayaknya ko telah menjadi over kannn.... mesti sebab kawan ngan angah.... hahaha :P

yoe said...

incik funfab: eppi besday .... wahahahha :)

incik aku: sila amek cake anda di kiosk secret recipe yg terdekat ye... hehehee. nanti claim kat angah n nik!

AkU said...

erk~~
berkire tul..

yoe said...

hehehehhee.... berkira?? 1,2,3.... hahahah :)

AkU said...

erk~~

yoe said...

erkkkkk jugak!!hehehehe :)

AkU said...

huh..kijam tul~~

yoe said...

elehhhh lehhh..... mana ade kijam.... gurau2 jer... hehehehe :P

AkU said...

T_T
xnak gurau2..nak cake gak..

yoe said...

hah cepat nganga!!! nak sumbat cake dgn kotak2 cake sekali nih!!!

muahahahahhaa :)

AkU said...

erk~~
kotak cake jek..huhuhu..
T_T

yoe said...

hehehehhehe..... :)

AkU said...

gelak je kan abg yoe nih..ish..ish..

yoe said...

gelak laaa selagi boleh gelakkkk ... kannnnn :P

AkU said...

erk~~
ye..ye..
leh mengubat hati yang lara..

yoe said...

hehehehe.... tu hah baru update...ade entry baru kat atas....