Monday, January 25, 2010

Aku diserang.... lagi!!!!

Salam...


Okay...
Aku rasa aku telah diserang... lagi!!
Bukan diserang oleh perempuan-perempuan meroyan
Mahupon oleh abang-abang yang sasa lagi ganas!!
Tapi aku diserang oleh tonsilitis
Yang sentiasa mengintai peluang
Akibatnya..... tekak sudah perit
Tonsil sudah pedih!!!

Oh ya.....
Mungkin...
Akibat banyak terdedah kepada habuk dan debu
Ketika bergotong-royong mengemas rumah petang tadi
(terima kasih kepada housemate yang terlibat)
Bakteria yang tersebar di udara pon apa lagi...
Menyerang hendap la gamaknya!!!
Adoiiii.... sungguh aku tak suka!!
Perit dan sakit nak telan air liur..
Sabar je la.... (tak larat nak stay up la malam ni!!!!)


My roomate said;
"gi tido la Yoe, minum air masak dulu banyak-banyak!"
Orait, sudah minum air 2mug, jom tido!!!



Tetap gigih nak update blog kan!!!!




~ yoe menulis dengan keadaan diri yang tak selesa, tonsilitis biasanya akan membawa demam.... alamak, tak suka......... :(

15 comments:

iyllienaz said...

makan scotts emulsion..take care ye bro..

r3d lollip0p ♥ said...

mug yg santek. klu guna effect photoscape mesti lg santek.. hee :p sowii.. saya amat pic-editing whore :)

Hazwan said...

yeah,saya pun ada tonsilitis...

g minum byoung aku..

insyaallah ok...

sYukCurZ said...

musim ni, panas sgt kowt

yoe said...

illi: x penah amek scott emulsion, rasa nk makan strepsil banyak2!!!!

yoe said...

sis red: huhuhu, saya x pandai efek2 nih...

yoe said...

hazwan: owhhh sgt perit skang ni.... nak g klinik, xde keta... huhuhu....

yoe said...

syuk; ye la kot.... mmg panas terik kt sini skang ni... seksa wooo.....

zoncapriku said...

kuat sgt menyanyi lagu susan boyle..kan dah kena....hahhaha

angloko said...

aku rase ko kuat sgt... hurmmm... malu lak nk ckp... xen je la tlg ckp... hehehhehe...

yoe said...

incik zon aka nik: wehhhh lagu susan boyle mana ade tarik tinggi2 yg menyakitkan tekak, lagu dia semua slow, kalo tinggi pon lite2 jer, ala2 smooth je gitewww....

~~lain laa kalo nyanyi lagu ziana zain!!! muahahaaa....

yoe said...

incik ang: heippppp incik ang, sila behave... saya adalah kemaluan.... erkkk, maksud i, malu!!! muhahahahaha :P

~~ jgn nk mintak bantuan xen plak yek!!!

AkU said...

ke..abg yoe suke melalak tgh2 malam..erk~~

yoe said...

melalak tengah malam???? erkkk :P

AkU said...

ye la..~~
ish2..@@