Friday, January 1, 2010

Diary - new year

Salam Sejahtera...



Alhamdulillah

Syukur kepada Allah kerana masih memanjangkan umur untuk aku menjengah ke satu lagi tahun baru Masihi - 2010. Beberapa hari yang lepas, sempat ke office fakulti untuk collect diary baru...

Siap berkotak-kotak pulak diary tahun 2010 ni... :P


Jom kita selongkar isi dalam kotak itu!!


Warna coklat tanah jadi pilihan orang-orang besar tahun ni...


Selak bahagian dalam..... selak jangan tak selak!!!


Hah..... nampak tak kotak kecik tu.... 1 Jan 2010.... hari ni la tu!!!
Tak reti-reti nak plan aktiviti harian - pesan kat diri sendiri!!!






Incik yoe mengucapkan Selamat Tahun Baru 2010 Masihi kepada semua teman dan kenalan.... semoga tahun yang mendatang akan membawa seribu satu kejayaan dan berusahalah ke arah setiap satu harapan yang terlakar di hati... insyaAllah, teruskan berusaha dan banyakkan berdoa...




~ yoe menulis di pagi tahun baru sambil menikmati titis-titis hujan di luar....

8 comments:

iyllienaz said...

plan dgn bijak ya??haha

yoe said...

yup betul tuh illi.... plan dgn bijak... dan cuba follow all the plans!!

tengku_fir21 said...

hahaa
nak 1 diari tue

aZizoL said...

aku pon nak satu..

yoe said...

fir n zizol: huhuhu... alamak.. xde extra stock laa... hehehe :P

+ r3d lollip0p + said...

choc are g00d t00. nampak lain sikit. tukar selera ;)

Zuewairy said...

hepi new year.. wow..diari.. nk bl gk la;)

yoe said...

sis red: hehehe.... tp diary waikato uni sure lg cun kannnnnnn!!!

zue: hny 2 u 2.... beli jgn x beli.... :)