Thursday, November 26, 2009

Selazat Chocolate Indulgence

Salam Sejahtera...


Menikmati sepotong kek chocolate indulgence di tengah malam a.k.a awal pagi secara berjemaah dengan housemate sambil mendengar muzik jawa dari laptopnya yang terpasang.





Kek coklat
Berlapis keju dan ais krim
Lazat
Manis rasanya
Indahnya jika cinta kita selazat chocolate indulgence
Mengasyikkan




p/s: kek ni feveret my bestfren.... i miss u dude!
p/s: esok awal pagi, seawal 6am, maybe akan gerak balik ke Temerloh...
p/s: maybe tak akan update blog for a few days, takde internet dan takde broadband..
p/s lagi: mengucapkan 'Selamat Hari Raya Aidiladha' kepada kalian... maaf zahir batin... :)


~ yoe menulis dengan mata separuh terbuka... mengantuk :P

9 comments:

herman said...

oh my..my favourite cake. harus besok nak pegi beli jg!

+ r3d lollip0p + said...

my fav, miss it. Kat Hamilton Nz ni so far xde secret recipe..

iyllienaz said...

haha..baru je wat entry pasal celebrate bufday ngan choc indulgence ni..

aZizoL said...

wah sedapnye..slamat ari raye!

Yla rahYla said...

nak nak nak jugak!!!!!!!!!!!!tetiber teringin!!!

Anonymous said...

serunuk kek tu
tapi sesekali makan kek pisang secret receipe pung letop
cube jgn xcube

XEN

yoe said...

hi frens....
selamat hari raya n selamat berbahagia..... buat yg teringin choc indulgence tu...x gheti2 nak cari sendiri.... heheheh :P chow chinchow!!

hati bernanah said...

ni hot choice.
kegemaran ramai org.
termasuklah HB. hehehe.

yoe said...

tp i punya feveret white choc macadamia..... yg ini adalah my besfren feveret..... hik hik.. ;)