Thursday, November 5, 2009

Saya tak Larat

Salam Sejahtera...

Now dah 5 hari masuk ke bulan November 2009.... rasa sangat terkejar-kejar.... sampai terkadang perlukan satu saat untuk lupakan semua dan rasa ingin menulis di blog seperti sekarang... tapi buat masa ni sangat lah exhausted (kalau ada siapa-siapa yang ingin berkata "eleh, baru sikit kerja dah exhausted beria-ia" maka anda adalah dipersilakan berkata sedemikian rupa, seenak rasa...kerana itu hak anda, sama sekali saya tidak berhak menghalangnya)..... ada beberapa perkara nak tulis just nak mengurangkan beban di jiwa,...tapi seriously at this time, sangat-sangat tak larat.... so nanti lah ye..


Walaupon warna kulit tangan dan dahi adalah berbeza kecerahannya, tapi percayalah yang itu adalah tangan aku, bukan tangan siapa-siapa yang cuba mengapa-apakan aku!!


~ yoe menulis sedikit...lepas gian nak blogging je sebenarnya..sebab entry Nov masih belum ada...

1 comment:

tengku_fir21 said...

huhuhu
masih menunggu entry lain...