Tuesday, November 24, 2009

Alkisah Medical Check up

Salam Sejahtera...


Semalam
Masa medical check up
Ada something yang incik Doktor tu cakap
Ada abnormality pada kedudukan tulang belakang
Aku diminta ke pusat kesihatan kampus
Dan minta dirujuk ke pakar tulang di HSNZ

Maybe aku akan buat semua ni pertengahan Disember nanti
Sebab after raya haji, akan ke KL for 2 weeks
Ada kerja di UM seminggu dan UPM seminggu
So after that, baru balik ke KT dan jumpa pakar
Hope everything will be okay

Buat masa ni aku just macam biasa je
Tak nak la fikir sangat semua ni
Plus, aku ni bukan lah jenis lemah semangat sangat
Kawan-kawan, doakan aku yek!!!
Peace!!!



~ yoe menulis sambil surf pasal term yang doktor guna semalam, if i'm not mistaken, doktor tu cakap pasal sclerosis.... entah betul ke tidak yang aku dengar tu tak tahu laa............... :P

14 comments:

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

datang UM nanti bagitahu fird...
kalo nak tumpang bilik untuk solat ke?rehat ke?bagitahu k.....

yoe said...

orait fird.... thank u so much!!!!
pasti akan hello2 nanti!! actually dtg for royale debate kt UM, dec 2nd-8th.... x tau lg kt kolej mana penempatan yg UM sediakan....

Fauzzan Helmy Anuar said...

Salam perkenalan dari Mie Yeo
Kalo rajin
Lawatlah blog Mie
http://fauzzanhelmy.blogspot.com
Yeo
Mie doakan semoga tak ada apa-apa yang buruk
Mudah-mudahan sihat sentiasa ye
=)

yoe said...

hello helloooooooo mie :)
ya salam kenalan juga...
thanks for ur doa ....
really appreciate it :D

hati bernanah said...

semoga semuanya ok yoe.
inshaAllah.
ko pun join debat diraja tu?
hehehe.

aZizoL said...

jgn tangguh lame2 beb..nnt makin terok lg susah..cegah sebelom jd bnde lain..its your backbone okeh..cannot be find anywhere else!..xde sparepart ye!..

yoe said...

incik hati bernanah: xde la join as a debater.... zaman itu sudehhh berlalu...heheheh... ~ insyaallah semuanya okay... :)

incik gjul: ye ye baiklah..... ehehe thanks atas peringatan... ngeee :P

+ r3d lollip0p + said...

sclerosis.. perihal tulang belakang yg agak bengkok.. it's n0t a disease.. tp maybe masa develop in a womb mcm tu.. or tidak disengajakan..[jatuh].
dun w0rry. :) take care of ur healthdis

iyllienaz said...

hope u'll be fine..dun worry..pray hard k..

Yla rahYla said...

yoe!!!!dun worry...take care ya...doa doa dab terus doa...
takmo keje kuat sgt kay...
(",)

Anonymous said...

takoot u ols
kena cr tulang ganti la camtu
pakai tulang ikang voley? hehe

XEN

yoe said...

thanks u guys....

hati bernanah said...

so sebagai hakim jemputan?

yoe said...

insyaallah hb... hehehehe :)