Saturday, April 18, 2009

Aku terinGat dia

Salam Sejahtera...

Tadi tengah kepenatan menaip dan membuat pembacaan method-method kajian...tangan yang gatal telah meneroka segenap pelusuk laptop, dan telah terjumpa satu folder yang aku namakan 'anak sedara'. Macam yang aku letak 1 pic si Adam Haziq ni kat entry sebelum ni, aku tribute lagi satu edisi gambar-gambar kamu ye Adam!!!


Sila tidur ye dalam buaian kamu!!!

Kamu sangat bulat!!!

Kamu seperti kartun!!!

Kamu adalah masih bulat!!!

The big one is my adik bongsu, Amar and the petit one is our anak saudara, Adam

Setahun tinggal di kampung, teman atuk ngan nenek!!! :)

Kamu buat adik kamu, Adlyn Nazurah menangis yek??!!!

Sudah berusia 3 tahun, kamu kelihatan semakin nakal!!!!


Di kalangan 4 orang uncle dia; Ayah Ngah, Ayah Chik (aku), Pak Lang dan Pak Su, aku la yang paling jarang sekali balik kampung dan jarang sekali budak Adam ni tengok muka aku. So, tak hairan la ada satu masa tu, masa aku balik kampung untuk raya puasa, punya la excited nak peluk dia...tapi dia terus lari belakang my mom sambil buat muka x kenal kat aku... kurang ajar punya anak saudara!!! huh!!!



p/s: Aku sangat tak suka dengan budak-budak yang comot!!! Ulang suara; comot!!!


~ yoe menulis dengan tujuan merehatkan diri sambil mendokumentasikan foto anak buah!!!

3 comments:

zoncapriku said...

cam dh sampai seru tuk kawin jer ko ni...hahahahah

azrullokman said...

ngehehehehhe.....berjangkit ngan darah manis si daus tu kot!!! hahahaha....

ade 2 kekangan:

1. xde calon
2. xde kewangan yg stabil

:(

♥ v 3 r m i L i 0 n ♥ said...

cumelss!! hmm...kids? errmm :p someday... :D