Friday, July 3, 2009

Mood tak sedap!!

Salam Sejahtera...

Mood tak berapa nak sedap ketika ini...

Mujur ada sahabat-sahabat yang sudi membuat diri ini bergelak ketawa..... (sambil jeling Encik Steward yang sedang stand by), thanks spent masa kat McD tadi sambil berkongsi cerita dan membuat orang sekeliling di situ memandang kita..hahahhaha...

Tadi agak stress dan down!! Tapi sekarang dah okay dah.... mungkin ada benarnya kata Cik Biri-biri dari Armidale yang menghubungi ku sebentar tadi, katanya, ada hikmah atas semua ni... yang penting cuba lagi... dan lebih gigih next time!

Encik Abang Jurutera dari London pula memberikan teguran ikhlas kepada ku yang mana aku terima dengan hati terbuka lantas mencabar diri sendiri untuk buat yang lebih baik di masa akan datang. Katanya; There is always second chance, and in this case, there is many chances..... eh betul ke ayat ni?? hehehe...  takut salah type!!

Esok pula seperti yang dirancang, akan berliburan lagi ( mode merawat kesedihan dan ketensionan), akan menonton Ice Age 3 di Pavilion bersama Encik Juruaudit dan Encik Yang Baru Mendapat Kerja... sayangnya, Encik Steward dan Encik Abang Pegawai tidak dapat join sama.... 


~ yoe menulis Bahasa Melayu.... Kalau la Bahasa Inggeris senang macam ni...

5 comments:

ciktutor said...

Yang penting kita enjoy! *sambil angkat tangan mcm nora danish!*

maironan said...

good luck! (on going to Pavillion untuk berhibur) ^_~

azrullokman said...

dijah: perasan nora danish la tu...

maironan: thanks singgah my blog!

Encik Azrin Yang Garang said...

there is always a second chance, in this case there are many chances, but we tend to abuse. :-)
bila nak berliburan dengan incik azrin yang gemok?

azrullokman said...

incik azrin yg gemok??? huhuhuh...kita serupaaaa la incik abg!!! huhuhu nanges!!