Sunday, July 12, 2009

Kamu Berdua Best!!!

Salam Sejahtera...

Ini adalah tulisan yang langsung tidak bersifat akademik.... dan aci tak kalau tak nak mengaku bukan aku yang tulis...hahahahha :P


Kamu best
Dekat pon tak dekat
Jauh pon tak la jauh sangat
Macam okay je..
Tapi ada rival la pulak
Huhuhuhu... :(
Macam kalah sebelum bertanding je aku ni

Kamu pulak
Pon best jugak
Masih belum berpunya katanya
Yang ini takde rival
Tapi memang tak dekat langsung laa
Jauh yang teramat sangat
Bab serasi memang lebih sikit



So, apakah??? adakah??? Bagaimanakah???


~ yoe menulis sambil angkat banner besar yang tertera ayat 'INI BUKAN AKU YANG TULIS'!!!!! - terus lari lintang pukang...............

7 comments:

ang said...

Yoe... kalu I, I try kamu n kamu itu...
so, kalu luck ada..
untung2 dapat kamu n kamu....
xrugi kalu cuba...
;p

azrullokman said...

ngehehehhe... wah i dapat nasehat dr incik chenta... muahahah.... konpius!!!

taste kt dua2 u olss!!!! oopsss!!!

ciktutor said...

taste kat aku ke? tapi aku tak taste ko..canner?

azrullokman said...

CHOIII!!!!!!
JGN PERASAN BOLEH X WAHAI POMPUAN BIRI2!!!!
BLUWERRKKKKKKKK :P

ciktutor said...

Tapi yang num 2 tu mcm kena kat aku je kan? kita kan jauh di mata tapi aku dekat di hati ko. Aku memang single, tapi..skang ni aku ditekel oleh laki2 hot..So, ko ada rival yang banyak.Tulah, dulu aku kat malaysia ko tammo tekel..bila aku dah jauh baru ko sedar kita serasi? apekah







larikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

azrullokman said...

engkau lah wanita yang paling PERASAN dan X TAHU MALU..... CHOII!!!!!

dato'...tolong,, nak muntah!!! loya tekak!!!!
ada pompuan gile...gile bayang!!!

Anonymous said...

[p]Which means that ugg boots might [url=http://www.uggbootssaleoutlett.co.uk]ugg boots outlet uk
[/url] be utilized with out hosiery even during rather cold . com/ Related Articles - Top, 10, Hot, Sale, Cheap, Ugg, Boots, From, Online, Uggs, Clearance, Mall, Email this Article to a Friend! Receive Articles like this one direct to your email box!Subscribe for free [url=http://www.uggbootssaleoutlett.co.uk]ugg boots sale clearance[/url] today! . As soon as WE find uggs in something that works with a suit I'm set for life-long! In the meantime, wear them to walk to be effective, change shoesin office, and then switch on them if I understand I'm not going to meetings for a little bit . There are various shoes with different styles, colors and brands offered by Internet stores . Bottes UGG pas cher, vous pouvez vous rchauffer les pieds dans la saison froide, donc [url=http://www.uggbootssaleoutlett.co.uk]ugg boots sale outlet[/url] si vous avez une paire de Ugg Femmes ou plus, vous avez la saison chaude . Ugg boot baileycrucial footwear Roxyquick provided to make money online backpacks are heated promoting [url=http://www.uggbootssaleoutlett.co.uk]ugg boots sale[/url] for net . However, that is exactly what UGG Boots for women manage to [url=http://www.uggbootssaleoutlett.co.uk]ugg boots sale uk[/url] accomplish.[/p]