Sunday, July 19, 2009

Ada ucapan Tahniah

Salam Sejahtera...

Rasanya tak terlambat lagi nak ucap congrats kat kenalan, junior, senior dan kawan-kawan yang selamat berkonvo pada 15-16 Julai 2009 yang lalu sempena Konvo ke-7 UMT.. Antaranya adik-adik junior debat, budak-budak junior Bio. Sc, senior macam Kak Su dan Dr. Ina, dan kenalan master fizik, Lyn dan Kak Tini. Ada ucapan tahniah dari aku untuk kalian.


Lyn dan Kak Tini (dan Tini Jr. yang terselindung di sebalik jubah)

Bersama Cik Sarjana Fizik

Tetap la reporter ni nak snappy dalam dewan convo kan!!


Kalian dah selamat konvo, aku dan rakan-rakan lain masih struggle lagi menyiapkan projek dan tulisan thesis masing-masing.

~ yoe menulis dengan harapan ada doa buat kami pula agar cepat-cepat dapat konvo for our master! 2010 sempat x?? huhu..

6 comments:

ciktutor said...

sempat, kalau kurang main Fb..opssss

azrullokman said...

aku dah off fb!!! ko x pecaya..sila tengok!

ang said...

sempat... insyAllah...
kita grad skali thn dpn...
tempah baju skrang u olll...
;p

azrullokman said...

i x nak pakai ape2 la...sarung jubah je u olss..nak buat kelainan!!!

ang said...

hahahahaha..
ha'ah.. tp x lain sgt..
sbb Markonah pn nk buat cam ko...
hmmm...;p

azrullokman said...

setuju ngan markonah...
kami pasti akan jadi pasangan konvo plg hottt nanti!!!
seswaiiii sangat kannnnnnnnnn!!!
ahakssssssss :P