Wednesday, February 25, 2009

bLades of GLory



Salam Sejahtera...


Sekadar bercerita...

Bila tengok balik poster filem ini di internet atau pon tengok iklan di tv tentang filem ini...terus teringat satu kisah lawak...(yang agak memalukan jugak la..heheheh :) ).

Ada satu malam tu, we all (my hosmet n i) keluar minum2 di sebuah cafe (nama cafe dirahsiakan). Kebetulan, skrin putih kat cafe tu tengah tayang movie ni...then, aku punya la fikir kan, ape yek tajuk movie ni...jenuh fikir ni sambil kerut-kerut dahi...

Kebetulan juga, masa mamat waiter pekerja cafe tu datang nak ambil order.... terus terkeluar dari mulut aku...

" Hah, ingat dah tajuk movie ni, GLORY OF BLADES " kata aku dengan yakinnya.

Sekali dengan selamber nya jugak....terpacul dari mulut mamat tu.....

" Bukan Glory of Blades, BLADES OF GLORY la " kata mamat waiter itu sambil tersenyum manis.

Erkkk.....kitaorang ngan mamat waiter tu terus gelak sama-sama. Aku punya la malu.. tapi cover2 je la...hehehhe ...maklum la, mamat waiter tu can do!!!! ahaksss...


p/s: kena hafal tajuk movie lepas ni...


~ yoe menulis sambil teringat kat mamat waiter itu..malu nya...... :(


5 comments:

dijahsaad said...

Mamat NR kah?
ahahaha

azrullokman said...

hah???? kt NR ade ke mamat can do??? please!!!
aku dh kata kan....tempatnye dirahsiakan, sbb aku tau ko akan bertandang ke tempat iteww 4,5 kali dalam sehari!!! huh sudehhhhhhhhhhhhh!!!

artisticklytouch said...

alah, nak cerita jumpa mamat kendo sebenarnya....citer lain tuh rekaan semata2!!!

pernah ada sorang member nak pinjam CD High Music School katanya....jenuh pikir cerita apakah ittew...???

azrullokman said...

hahahahah...mane ade abg art!!!

betul la nk cite pasal silap sebut tajuk movie tu...malu siot!!!! kemaluan yg besar!!!

Anonymous said...

[p]Which means that ugg boots might [url=http://www.uggbootssaleoutlett.co.uk]ugg boots outlet uk
[/url] be utilized with out hosiery even during rather cold . com/ Related Articles - Top, 10, Hot, Sale, Cheap, Ugg, Boots, From, Online, Uggs, Clearance, Mall, Email this Article to a Friend! Receive Articles like this one direct to your email box!Subscribe for free [url=http://www.uggbootssaleoutlett.co.uk]ugg boots sale clearance[/url] today! . As soon as WE find uggs in something that works with a suit I'm set for life-long! In the meantime, wear them to walk to be effective, change shoesin office, and then switch on them if I understand I'm not going to meetings for a little bit . There are various shoes with different styles, colors and brands offered by Internet stores . Bottes UGG pas cher, vous pouvez vous rchauffer les pieds dans la saison froide, donc [url=http://www.uggbootssaleoutlett.co.uk]ugg boots sale outlet[/url] si vous avez une paire de Ugg Femmes ou plus, vous avez la saison chaude . Ugg boot baileycrucial footwear Roxyquick provided to make money online backpacks are heated promoting [url=http://www.uggbootssaleoutlett.co.uk]ugg boots sale[/url] for net . However, that is exactly what UGG Boots for women manage to [url=http://www.uggbootssaleoutlett.co.uk]ugg boots sale uk[/url] accomplish.[/p]