Saturday, December 12, 2009

Potpouri sanG penGantin

Salam Sejahtera...



Mode:
Baru balik dari majlis kahwin seorang sahabat pada sahabat di Bangi.


Impak:
Syok tengok kemeriahan majlis kahwin, teringin nak kahwin... ngengenge :P


Note:
Terkenang saat-saat bahagia my bestfriend di hari perkahwinannya tak lama dulu, which is aku seronok dapat menyiapkan dia dan berada di sisinya di hari penting itu.... ihiks... :)



~ yoe menulis sambil menikmati haruman bau potpouri buah tangan sang pengantin, Insyaallah ada doa dari aku, ikhlas buat kalian...

6 comments:

iyllienaz said...

ye laa..i went to my friend's wedding too..btol2 meriah..dont worry. ada jodoh kawen laa..

sYukCurZ said...

kawen kawen kawen

+ r3d lollip0p + said...

moga2 turn saye dtg secepat mungkin .. :D

yoe said...

illi: ada jodoh kawen la kan... hik hik hik :P

syuk: kawen kawen kawen...... kawen 3 ke????? oooops, tettttttttttt!!!!!!

sis red lollipop: insyaallah...doa saja...

tengku_fir21 said...

errmm
seronok ker kawen

huhu



*rindu giler blog kamu
**mcmner nl bekerja nie

yoe said...

fir: saya x boleh jawab soklan tu...sebab belom kawen... hikhikhik.... ye ke belom??? hhahaha....

by the way; rindu kat blog je ke... kat tuan blog, x ke??? hik hik hik ..... :P