Thursday, December 17, 2009

Jalan shopping senGsoranG

Salam Sejahtera...


Petang semalam pergi ke OCBC Bank kat area Masjid Jamek untuk selesaikan payment for a conference, tapi ada beberapa problem menyebabkan tak dapat settlekan that payment by yesterday... So just now terpaksa keluar ke bank untuk settlekan as soon as possible!! Mujur dah emel kat committee bagitahu buat payment lambat sikit... huhuhu :P......Tension punya pasal petang semalam, sebab urusan tak dapat settle by that day.... so apa lagi, naik lrt, naik monorail terus ke area Bukit Bintang..... Maka:


- telah potong rambut di Sg. Wang

- dan telah menyedekahkan sedikit wang di Pavilion!!! (jangan risau, aku tak boros..... beli ikut kemampuan je!!!!)


Tapi macam tak best, sebab jalan shopping sengsorang, sebab Rabu kan working day..... Incik-incik sahabat semuanya tengah kerja.... maka berjalanlah Incik Felo yang sedang cuti belajar ini seorang diri..... uwaaaaaaaaaa tak best (tapi kaki tetap lenguh ke hulu ke hilir.... hik hik :D )



Hasil belian selepas keluar masuk fitting room... mesti staf kat situ boring tengok aku keluar masuk.... hehehe :P

Sambil jeling Incik Nik: "Nik, Padini je aku mampu.... tak mampu nak pakai brand mahal-mahal.... huhuhu"


~ yoe menulis sedikit.... dan rasa lega sebab urusan payment dah selesai tadi... thanks to Dahlan... teman aku ke bank..

7 comments:

iyllienaz said...

laa..asal xajak??dok umh membosankan..haha

+ r3d lollip0p + said...

pavi.. dah lama x gi. padini 'je'? :p

zoncapriku said...

arghhhhhhh!!!suka sgt mnjeling aku bila bershoping ekkk!!saja nk menyeru aku al tu..hahaha gempak gila la tu padini...aku ni pakai bundle jer..

yoe said...

illi: ala ala bucuk cik illi cayang.... hehhehe... kalo tau , mmg dah ajak teman i semalam.... hehehhe :P

sis red: padini je sis.... bukan branded sgt pon...huhu ...

yoe said...

incik zon: nik... bak kata org ... jeling ade makna tuh!!! hehehehe

~ bundle la sgt kannn ko tu.... hek eleh... masuk kedai bundle pon ko dah elergic..... hahahaha...ooops terpecah lobang pulekkkk :P

Anonymous said...

Nik maksuk kedai bundle ade makne
i taw die cr ape kat dlm tu..hehe

XEN

Anonymous said...

[p]The swagger, the center, the cockiness, the killer UNC instinct will not be there and in addition they lost [url=http://www.cheappsneakershoes.com]air jordan shoes[/url] to Duke for the first time since 2007 . For many who prefer an even [url=http://www.newsneakershoes.com]cheap air jordans[/url] more native style, colonial hotels are simply at Alexandria . It [url=http://www.cheappsneakershoes.com]michael jordan shoes[/url] is possible to explore the collections of top Ni . This machine is not hard to do business with as well as doesn't have to have a handbook of varied [url=http://www.cheappsneakershoes.com]jordan shoes[/url] physical exercise tactics to get effective . These are in magazines . (1) Both of them are number [url=http://www.cheappsneakershoes.com]cheap air jordan shoes[/url] 23 . Air max pas cher accompany everyone the [url=http://www.newsneakershoes.com]cheap jordans for sale[/url] happiest times and really stress . Including the jordan 11 shoes, jordan 13, jordan 5 shoes [url=http://www.newsneakershoes.com]new air jordans[/url] et cetera can be good choice which might be preferred among world people . Relying solely for their software system [url=http://www.newsneakershoes.com]air jordans for sale[/url] and focusing on improving their proficiency, profits are simply a secondary thought.[/p]