Thursday, December 31, 2009

Petang 31 Dis 2009

Salam Sejahtera...



Petang ni...
Sehari sebelum new year 2010 Masihi
Bukan habit aku untuk celebrate apa-apa pon kt luar
Either new year or merdeka....
Just lepak kat rumah je as usual...
Sebab aku paling tak suka dengan jalan jam!!
Tapi alih-alih tadi dapat phonecall dari my labmate
Minta tolong hantarkan dia ke stesyen bas malam ni
So... nak tak nak terpaksa la keluar jugak
Dengan harapan
Tak sangkut dalam jam!!!
Kalau tak... meroyan la aku dalam kereta
Menjerit dan mencarut sorang-sorang....
Huhuhuhu....




Aku lapar nasi goreng paprik dengan cincau suam
- petang 31 Dis 2009!!!




~ yoe menulis.... last for 2009 kot!! hehehehe :)

4 comments:

iyllienaz said...

erk..telan liur tgok nasi grg paprik..sedap nya..

aZizoL said...

cincau suam pon adaka??

huhuhu

yoe said...

illi: cepat g order kt kedai....

zizol: ada la.... cakap je x mo ais... buat suam2...sedap maaa!!!

AdiE said...

NMPK SGT SEDAP!!