Thursday, May 7, 2009

Aku rasa bosaN

Salam Sejahtera...

Saat ini, aku keseorangan. Di rumah tiada orang kerana rakan-rakan serumah ada agenda mereka:

1. Nicky - pulang ke kampung yang jauh......di Setiu; selepas lama tidak pulang ke sana.

2. Angah - juga pulang ke kampung yang lagi 'jauh'..... di Kuala Bekah, daerah Kuala Terengganu; selepas 'lagi lama' tidak pulang ke sana.

3. Azan - semalam dia ada bagitahu nak pergi mana entah..aku tak ingat.. huhuhu..


Mereka tiada...tapi aku ada...tetap ada di sini..di rumah sewa kami.. seorang diri...aku rasa sangat bosan dan boring.....

Yang telah aku lakukan dan bakal aku lakukan serta perlu aku lakukan buat masa ini:

1. Dah makan nasi goreng dengan sambal udang..masak sendiri masa nak buka puasa tadi..

2. Tadi tengok cerita hantu Keliwon kat tv3 sorang-sorang...gila berani!! hahahah...

3. Main facebook dan chatting

4. Study untuk exam IELTS; tarikh exam yg dah confirm adalah pada 20 Jun 2009

5. Hilangkan rasa boring dan bosan....buat kerja-kerja berfaedah...

6. Dekatkan diri pada Tuhan.... kerana Tuhan itu sentiasa ada menemani kita... InsyaAllah..


Main songkok dan main ambil gambar dekat webcam.... adakah ini perkara yang perlu dilakukan??? hehehehe :p


~ yoe menulis kerana bosan.... plus boring

9 comments:

-gweENappLe- said...
This comment has been removed by the author.
♥ v 3 r m i L i 0 n ♥ said...

ouh! ala ala r azmi la pLak bro ;p

azrullokman said...

erkkk r azmi ke???
wah klasik sgt ...hahahaha....
tu belom lagi pakai songkok tinggi kann....

ang said...

hahhhh....
jauh sgt kan kampung i...
n lama sgt x blk... hahahhaha...
siot je....
wei... azan xsempat ckp la dia g mana...
kat tersekat jap...
pastu trus diam... aku pn xtau g mane...

azrullokman said...

hehehehe....i boring!!!

ang said...

hihihihi...
xpe... g tdo umah belakang...
hahhahaha...

azrullokman said...

rumah belakang??? maksud u???? ngeheheh...

Anonymous said...

nk pg overC ye?
dh nk mik exam tew..
pg mana?

ZEN

azrullokman said...

just a preparation...sbb result exam tu valid for 2 years...
kalo ade rezeki ...ada la...insyaAllah..
tempat x tau lg...