Friday, May 1, 2009

Aku ada tuGas

Salam Sejahtera...

Esok pagi, 1hb Mei, 2hb dan 3hb adalah hari penting for my bestfrenz... dan aku ada tugas untuk membantu dia.

Esok akan bertolak ke Besut, untuk majlis akad nikah dia dan lepas tu jadi pengapit dia di kedua-dua majlis; rumah pengantin perempuan dan pengantin lelaki - 1st time jadi pengapit ni

Malam ni dah siapkan semua...dan esok,awal-awal pagi dah kena bertolak untuk sempat sampai di Besut sebelum pukul 10pg. Hopefully everythin' will be okay!

Wedding present (yang ala kadar) dah siap bungkus...


Dua helai baju melayu mengikut tema di kedua-dua rumah pengantin dah siap iron..



Kain samping dah siap lipat dan songkok hitam..get ready dengan beg!




So hopefully esok tak terlewat bangun... barang semua dah siap..esok tinggal nak drive je, only with Nicky.....sebab Angah tak jadi ikut.....(so boring sebab takde orang nak bising-bising dalam kereta)


p/s: segera tidur...jangan terlewat bangun ye!! (pesan kat diri sendiri!!)


~ yoe menulis sambil menikmati muffin manis 'buatan' Nicky dan dibantu oleh Mr. Giant bukan Mr. Mydin okay!!!

3 comments:

As hamsA said...

harap pengapit tak hilang ingatan dan berlagak spt pengatin plk! hahaha....

shadeXsen said...

yoe tampak ensem. bleh tertukar fikiran klu aku lah pengantin pompuan tuh!huhuhuhu.

Anonymous said...

[p]Which means that ugg boots might [url=http://www.uggbootssaleoutlett.co.uk]ugg boots outlet uk
[/url] be utilized with out hosiery even during rather cold . com/ Related Articles - Top, 10, Hot, Sale, Cheap, Ugg, Boots, From, Online, Uggs, Clearance, Mall, Email this Article to a Friend! Receive Articles like this one direct to your email box!Subscribe for free [url=http://www.uggbootssaleoutlett.co.uk]ugg boots sale clearance[/url] today! . As soon as WE find uggs in something that works with a suit I'm set for life-long! In the meantime, wear them to walk to be effective, change shoesin office, and then switch on them if I understand I'm not going to meetings for a little bit . There are various shoes with different styles, colors and brands offered by Internet stores . Bottes UGG pas cher, vous pouvez vous rchauffer les pieds dans la saison froide, donc [url=http://www.uggbootssaleoutlett.co.uk]ugg boots sale outlet[/url] si vous avez une paire de Ugg Femmes ou plus, vous avez la saison chaude . Ugg boot baileycrucial footwear Roxyquick provided to make money online backpacks are heated promoting [url=http://www.uggbootssaleoutlett.co.uk]ugg boots sale[/url] for net . However, that is exactly what UGG Boots for women manage to [url=http://www.uggbootssaleoutlett.co.uk]ugg boots sale uk[/url] accomplish.[/p]