Sunday, April 11, 2010

Mari tengok kalender!!!!

Salam...


Ape hal pulak nih??
Dah buang tebiat ke ape ni???
Tetiba letak kalender kuda nih kannn!!!
Okay... ini bukan promosi lumba kuda yekkk!


Actually saja je aku nak tengok segala tarikh2 ni
After more than 2months outstation
(outstation katanya!)
Berkira-kira mahu kembali ke kampus dan rumah sewa
Tapi atas sebab2 tertentu, aku panjangkan cuti rehat
(Wah wahhhh!!! cuti rehat la plakkk!)
Tetiba my dad plak x sihat
Darah tinggi dia datang lagi
So menguatkan alasan aku untuk stay lama kat kampung
Since all my bros x dapat balik
Kena la aku teman my parent
Jaga apa yang patut
Urusan beli barang dapur dan urusan ke klinik


So kawan-kawan di sana
...dan juga my supervisor
Aku tau kalian merindui aku
(Mati laaa... feeling2 diri ini dirindui katanyaaaa!!)
Aku akan tiba juga di sana....
Maybe by end of this month
So... apa lagi, x gheti2 pandang kalender kat atas
...dan mari belajar mengira
Mengira berapa hari lagi mahu sampai ke 'end of this month'
Muahahahahahaha..... :D








~ yoe menulis dari dalam bilik.... sambil jeling2 tv3 tayang Mentor... fed up betul laaa...asal realiti show je, mesti nak kena ada adegan nanges2 segala yek!!! Bodoh betulll!!!!!! Boring!!!!! NEXT!!!!!

7 comments:

Hizami Li said...

ahha.
cuti pjg ek?
tak aci betol~

yoe said...

hahahaha.... i have to laa mi!!, maklum la almost 2 months ulang alik ke sana ke sini, dgn all my labworks yg banyak... penat fizikal dan mental taw.... ni la baru nak relax sket.... ~~ padahal belambak data nk kena analyze!! :P

r3d lollip0p ♥ said...

pangkah sikit kat no. 21 tu ;D

AkU said...

xwindu pown..hehehe..

owh..cepat pulih ek tuk ur dad..baek sungguh abg yoe..ala2..anak solehah gitu..erk..ank soleh..^^

yoe said...

sis red: nape dgn 21? ur bufday ke sis??? ahaksss :D

yoe said...

incik aku: x windu sudehhhh!!! hehe :P

~ thanks for ur doa!

Lelaki Homo said...

Rehat la secukupnya ya. LH memang tak layan rancangan realiti berbentuk hiburan dari dulu. Prefer Survivor, The Biggest Loser dll. Ada faedahnya.