Tuesday, April 20, 2010

Bourne....... Mel Bourne!!

Salam...



Hah apa plak kali ni??
Kali ni aku letak 3 keping pics kat bawah ni
Oooo jangan tak tau yek
Ni 3 keping pic Melbourne city
Thanks Incik Wiki bin Pedia
Kerana menyumbang pics ini
Secara rela atau pon tidak


Owhh apakah lagi kisahnya?
Ahh bukan la apa2 ye..
It just now i feel excited
Because baru je confirm flight ticket ke Mel
Untuk attend conference next August
(see kt tepi tu -------> conference no.5)
Gigih ni nak join... walau kat Mel
Terdorong oleh one of my teman bergoss yang study kat sana
Dan juga my co-sv yang akan pergi jugak!
Tapi aku amek ticket awal dan balik lambat
So will be there for two weeks
Dan Insyaallah akan merasa puasa kat perantauan
Chewahhh!!! (ye la kan..aku x hebat macam kawan2 aku yang lain yang dah lama merasa ni semua!!!)
Huhuhu..... apa pon... I just cant wait!!!!!
Pray for me :)




This time
Hanya mampu pinjam pics dari internet je
Nanti aku akan amek pic by myself
Yeahh!!
Merasa!








~ yoe menulis sambil wish thanks a lot kat Incik Nicky!! u know why rite??

21 comments:

iyllienaz said...

ok book nk souvenir..nak ikut xdpt..

AkU said...

hohoh..jgn lupe souvenir...heheh..

asna ashraff said...

semoga selamat pergi dan pulang... ur safety will be in my pray always :)

yoe said...

illi n aku: nak ape???? muahahaha....sila kirem duit ke sini cepatttttt!

yoe said...

asna: omg!! thanks a lot for ur doa!!

AkU said...

huhuhu..berkire..
btw...nak ang mo..ahaks..

yoe said...

aku: nak ang mo??? ape tu???
~~ blur.... ~~

AkU said...

hehehe..abg g tnye hincik Google..dier tau..
>_<

Hizami Rahim said...

eh eh.
nak cenderahati jugak!

yoe said...

aku: nak ang mo yee?? hhehehhee :P

yoe said...

mi: cepat list down korang nak ape???? waahhhhhhhh!!!!! hehehehehe :D

angloko said...

Nk jugak... Yoe tahu kan Ang nk ape kan... kan... ;p

Afzainizam said...

Salam dari kami sebuah ikatan persahabatan
Salam dari kami…
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. … kami sedang berusaha membaca older post entry kamu… Wow entry yang menarik

Salam sebuah persahabatan salam perkenalan dari kami salam dihulur tanda sebuah perkenalan ….

Semoga kami menerima respon yang baik dari kamu…. Thanks againt…

" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara
Sebuah persahabatan....
Terima kasih
kembara ziarah maya”

CengkodokPolkadot said...

I taw ang nk ape?
Takoooot...i kena la kirim jugak camni!

yoe said...

ang: aiyokkk tersedak i memikirkan apa kah yg u mahu kan!!!!

~ ku mahu kesetiaan dan kejujuran!! boleyyy????

yoe said...

afzainizam: tenkiu untuk segala madah itu.... hehehehe :)

yoe said...

CP: hahahahaha..... matik la i kalo camni..... nak kena belajar skill menyeludup ke nanti???? hahahahaha :D

AkU said...

tau dah maksudnye ek??
heheh..
bole aaa abg..ang mo satu..

Alex Madina said...

seronoknya pergi ostroliya...:-)

yoe said...

aku: huhuhuhu...bluwerkkk :P

yoe said...

abg alex: jommmm bang!!! boleh jalan sama2.... jom jom book ticket cepat!!