Monday, April 26, 2010

ini adalah Tadalafil!

Salam...


Struktur kimia apakah?


Owhh ini adalah Tadalafil
C22H19N3O4
Hah cepat hafal!!!


Sedikit info:
Tadalafil atau nama market dia; Cialis
Fungsi: merawat disfungsi ereksi
(adik2 yang underage, sila google maksud dia)
Bukan bermaksud aku mengalaminya okay!!
Info lagi: benda alah ni di jual dalam bentuk pil
Dan boleh merawat engkau di luar sana
Dari tak boleh mencanak kepada boleh mencanak!
Tersiratnya: kalau orang sihat yang guna (makan)
Dari boleh mencanak kepada pencanakan ganda dua
Mahu pon ganda 3 atau 4
Mengikut kadar pengambilannya!
Ooooo begitu yek???!!!
Patut laaaa!!!
Ooopss!!!








~ yoe menulis sambil buka wikipedia baca info tadalafil lagi! ngeee :D

15 comments:

Hizami Rahim said...

ahha.
tetiba pulak.
kan?
;P

angloko said...

ko bleh ke ambik benda ni?
masih pkir... hmmm...
wei... aku x marah ko la..
trus ngajuk xnk blk...

yoe said...

mi: mmg tetibaaaaaa!!! hahahha "D

yoe said...

ang: drama kan i???? muahahahhahaa :D

Anonymous said...

yo mahal ke benda ni????wantong

CengkodokPolkadot said...

i nk beli esok..dan² taw
bukan tuk i..i nk bg kat org..eh?
utk ape? Konpius sekejap!

yoe said...

wan: mahal ke? x taw la....x pernah beli.... huhuhu...:P

yoe said...

CP: hahahahaa.... jgn terlebih amek plak!!! muahahaha... kang mudarat u ols!

AkU said...

woohoooo........!!

r3d lollip0p ♥ said...

tadalafil ni bukan sebatian aromatik kan? :D

yoe said...

aku: woooo???? ape wooo wooo nih :P

yoe said...

sis red: huhuhu terkedu....x la ku tahu aromatik ke tidak sebatian ini...x abes study lagi... kui kui kui :D

CengkodokPolkadot said...

Mudarat ye
Tibe² jd naik nafsu kuda
sape nk jawab?

AkU said...

*pitam....

AL-FAQEER DAHLAN AZMIE HAMIZ DARWISY IBNU DAUD AL-JAWLEY AL-MALIZI said...

sila jgn ambik benda nie...since im study in pharmacology..benda nie bila ambik mula2 memang ganda 2atau 3, maybe juge GSTK gandaan 10...hahaha...pastu awas..ia xakan berganda2 lagi..maybe trus pham2 sjelah..dinasihatkan ambik MADU shaja k..please double check pasal ganda2 tue yea..hehe