Tuesday, February 16, 2010

boring punya pasal!

Salam...


Damn bored!!

Benci nyaaa!!!
Tak suka (jerit 3x)
Bila diserang sindrom keboringan melampau!!!


Cuti yang lama jadi tak best
Bila takde geng...
Nak buat keja pon jadi takde mood
Slide presentation tak siap lagi...
Ada a few abstracts pon tak submit lagi
Damn!!!




~ yoe menulis sambil tertanya-tanya ke manakah ADD 62 itu dipandu??

8 comments:

r3d lollip0p ♥ said...

gamba mode emo :D

zoncapriku said...

ADD 62????sapakah itu....kat ipoh tu bnyk tmpt leh dipndu...tragnu ni kemanakah lg???akum pun bosang giler....

iyllienaz said...

laa..cuti lagi ke??asal lama sgt cuti?

yoe said...

sis red: emo mmg emo... huhuhu.... :P

yoe said...

incik zon: itu laaa... keta awek cun yg aku cite kat ko tadi tu la.... mati lahhhh... ( jgn ko check kat JPJ plak taw)

ku tunggu2 mlm ni di tempat kejadian, tp dia x kunjung tiba... huhuhu... :(

yoe said...

illi: public holiday maaa.... esok laa baru stat keja... lab pon baru bukak esok laa... huhuhu...tu yg bowink nii :P

AdiE said...

wah!! gile bosan dh smpai thp gaban kn...rilex2 dude..

~daniel adie~

yoe said...

ye la adie.... bosan gile... nak masok lab buat keja pon x boleh.... pegawai semua cuti lagi... esok baru la stat keje...

dah la kat tempat org kannn... huhuhu... :P