Thursday, February 11, 2010

Bola dan B**tot....

Salam...


Cerita 1: Bola

Petang semalam macam biasa, jogging.... then nampak ada tournament bola kat padang vri, so singgah tengok jap and snap pic, saja-saja je...



Eh tetiba abang ni enterframe kan lalu tengah-tengah orang nak snap!!
Bukan salah aku yek!!


Then, tadi pagi, masa sampling, perbualan ini terjadi;

Encik N: kat sini stay kat mana?
Aku: stay kat hostel... dalam vri.
Encik N: petang-petang buat apa biasa?
Aku: biasa jogging jer...
Encik N: oooo kalau gitu, meh la join kitaorang main bola kat padang tu... nampak kan kitaorang main???
Aku: erkkk.......
Encik N: pandai main bola tak???
Aku: erkkk..... (melemparkan senyuman)



Cerita 2: B**tot

Pagi tadi telah ikut staf-staf di sini sampling dan buat treatment kat satu farm kambing ni.... excited sebab dah lama sangat tak buat fieldwork nih!

Sampai sekarang masih ada yang belum percaya kalau aku cerita apa yang aku kena buat kat kambing-kambing dalam projek aku! Ye.... mengorek bontot kambing dengan jari untuk mengambil tinja yang fresh dan mengira telur cacing di dalamnya.... basically nya begitu lahhh!

Okay, sample tinja sudah di collect... muka buat-buat penat....
Masa untuk pulang ke lab untuk process sample!

Agaknya macam ni lah muka sakit lepas kena mini liwat kannn???
erkk.. ada ke term mini liwat???
ahaksss....fingering maybe lebih tepat!!!!




~ yoe menulis lewat malam..... sambil dengar lagu untuk bisingkan suasana, sebab kat sini teramat lah sunyi!!!!

8 comments:

iyllienaz said...

haha..xpndai main football ke??

pergh korek lubang bontot kambing??hebat tu..xsmua org boleh buat dgn jayanya..hehe..

ciktutor said...

Yang interfrem tu nama sham ke?

aZizoL said...

xpe semua tu kan demi kajian..

aku bleh tau kambing tu redha jek dgn apepon ko buat kat die..hiks

yoe said...

illi: bukan x pandai, tp x rajin.... ngeeee :P

yoe said...

cik tutor: mana la aku tahu nama dia.... kat jersi dia pon x tulis nama.... apsal tanya, ex-scandal ker??? tetttttttt!

yoe said...

gjul: yups.... betul tu.... gigih kannnn!! ehehheheeh :P

Encik Azrin Yang Garang said...

haha..xpndai main football ke?? << salah soklan nih.. cuba tanya, pandai korek bontot ker??
puwahahhaha.
jangan marah ar yoe!
oiks lama tak goss, busy ehk?

yoe said...

incik azrin: wooooooo wooooooo lama sudah tidak ber goss!!! solly maaa.... hehehehe x sempat nak duduk lama depan tenet.... huhuhu....