Tuesday, February 9, 2010

Jumpa port WiFi!

Salam


Wahhhh!!!
Jangan tak tau
Aku dah jumpa port wifi
Boleh internet free
Cilok line dari satu centre ni.. shhhh!!!
Puas!!!

Okay actually hari ni blur
Becos pegawai yang should be supervised training aku
ada meeting kat KL
sampai esok...
thats mean petang esok baru dia masuk office
Tu pon kalau dia sampai on time laaa...
She called me yesterday
She told me that dia dah briefing pada staf dia pasal training aku
Tapi her staf said mereka tak boleh bagi kata putus
Kena tunggu dia balik esok
Okay, aku faham
So this morning we just had a little discussion
with two Otaisss (otai-otai) kat lab ni
I called them Otai, sebab they all ni orang lama
a lot of experiences
and i hope i can grabbed a lot of knowledge too
Bincang-bincang
Catat-catat
Belek-belek nota
Akhir kata mereka
Tunggu pegawai balik esok la ye Azrul
So dua hari ni buat la apa yang patut!!
Okay!!!! ( mati laaa boring!!!!)
Dah la tak biasa dengan Ipoh.... walaupon bawak kereta sendiri
Tapi tak tahu sangat nak merayau ke mana :(

So telah lepak kat Library VRI
Baca jurnal!!!
erkkk.... sila percaya!
Eh ada poster iklan UMT international annual symposium
kat notice board library...
Then keluar lunch ngan Cik Laila
..sambil borak-borak cerita politik Perak
Oh ya, today, result who is the real MB of Perak dah keluar!
Semua dah tahu kan!
Hopefully takde sebarang kacau bilau la kat Ipoh ni!!!


Kalau tau keadaan macam ni
Baik datang next week after cuti raya cina
Sebab rugi jugak tak buat apa
Mujur la hotel aka hostel ni murah je
Harga subsidi kot; RM5/day
Oh ya..... maybe boleh manfaatkan masa
Untuk buat thesis writting dengan lebih fokus!
Go Go chaiyokk!!
Okay....stop!! sudah tulis dengan panjang!!
Macam meroyan sebulan tak jumpa internet pulak kan!!
Bye!!





~ yoe menulis sorang-sorang berpetangan di bawah kipas!!!!

9 comments:

r3d lollip0p ♥ said...

kat mane ye port rahsia tu? hee

sYukCurZ said...

owh. Mr. Azrul... sila buat2 acting mcm pelancong kat ipoh. byk tempat yg mcm bes. snap2 tayang kat kami k

AkU said...

hahaha..
abg yoe..
g jejalan..luaskan pemandangan..
lpk padang polo best..
erk~~
hehehe..

yoe said...

sis red: hhehehe rahsiaaaaaaaa! baek punya port!

yoe said...

syuk: woitttt.... tu perli aku ke apa tu hahh!!! hahahah :P

yoe said...

incik aku: padang polo???? erkkk apakah ada di situ?? huhuhu :P

iyllienaz said...

sementara ni relax lagi la..gi jalan2 kat sane..

AkU said...

leh main polo..erk~~
hahaha..malam minggu meriah kot..dlu2 la..skang xsure..lama dah xg..

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,色情,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女