Friday, August 7, 2009

Sambil tunGGu oranG

Salam Sejahtera...


This month tak banyak tulisan yang sempat dikongsi, sebab banyak keluar for trip and outstation here and there... Lately ni saja, dah 2 kali pergi ke Kuching, sekali for the trip bersama Encik Jurutera dan Encik Penyanyi, dan kelmarin baru je sampai dari sana lagi, kali ni for a scientific conference at Hilton Kuching...

Sampai je di KL ni macam biasa a lot of plan to do... heheheh.... sempat la jugak keluar makan-makan with Encik Jurutera bersama Encik Pegawai dan Encik Steward... dan sempat jugak bergossip dan spent time together tengok wayang bersama Encik Juruaudit...baru je semalam.... then banyak juga la benda-benda 1st time yang aku sempat buat hasil bantuan Encik-encik sekalian...contohnya malam tadi...huk huk huk :P rahsia laaa....mana boleh bagitahu kan...segan laa...

With Encik Juruaudit..... sorang tengah tunggu isteri habis kerja jam 9pm, sorang lagi sedang tunggu bakal isteri habis kelas senaman jam 8pm.... so apa lagi, kita minum dulu @ starbucks Pavillion!!!


~ yoe menulis di tengah-tengah kotaraya :)

4 comments:

Ray steve said...

Yoe mmg byk berjalan this few weeks kan....i hope its a great experience for u....and starting a new life .... learn ur chopsticks k..:)

azrullokman said...

hehehehhee..... still learning!!

Encik Azrin Yang Garang said...

kenapa dengan i tak der? kenapa tak ter-featured dalam blog nih? u nak kena delete dari facebook i ker?

azrullokman said...

hahahahhaa.... suka la kan menyentapkan diri tuh!!! sudehhhh!!!

actually kita ade bergambar ke bang bila kuar makan2 tuh...rasenye xde kan..huhuhuh...