Monday, August 10, 2009

Bufday last year!!!

Salam Sejahtera...

Banyak kerja luar, banyak perjalanan, dan kurang masa untuk melayangkan tulisan di alam maya ini..Sedar tak sedar dah masuk bulan Ogos 2009 dah sekarang ni, dan ini adalah bulan aku lahir... lagi beberapa hari (19hb nanti) aku akan mencapai tempoh hidup di atas muka bumi Tuhan selama 25 tahun... syukur!!

Menjelang my bufday ni, teringat la pulak satu kisah yang bagi aku sangat cute!!! hehehe :)

Last year punya bufday, aku sentap + sedih + frust bila ada sorang ni x wish bufday kat aku dari jam 12am aku tunggu...sampai la menjelang siangnya...bawa ke malam.... dia x wish-wish juga... aku call dia pon, bagi hint yang hari tu adalah my bufday pon, dia buat tak tahu je....sampai la malamnya jam 11.58pm, aku dapat call dari dia...

Dia: hello, hai..dah tidur?

Aku: hello...belum lagi...kenapa ni?ada apa?

Dia: saja je.... tak boleh call u ke? sebenarnya i nak wish happy bufday kat u... Happy bufday u!!

Aku: ~~~ sentap...terkedu...rasa macam nak menangis ~~~

Dia: sebenarnya i tau u saja call i siang tadi, bagi hint suruh i wish u..tapi i buat dek je..sebab sebenarnya malam semalam, i tunggu jam 12am, i nak jadi orang 1st yang wish u, tapi i tertidur at that time, so i nekad nak jadi orang yg last wish bufday kat u on your bufday ni... hehehhe.... u suka x?

Aku: ~~~ lagi la rasa nak menangis....touching sangat ~~~

Dia: hah nangis la tu.... hehehhe :P

Aku: hehehhe mana ada...pandai je u ni... anyway thanks!!! sayang u!!

Dia: i pon sayang u jugak!!!


Aku tak kan lupa semua ni.... so sweet for me.... so for this year, aku akan tunggu apa pula yang akan berlaku for my bufday!! hehehehe :P

Menulis sambil teringat waktu mamam steamboat semalam at times square!

~ yoe menulis dengan kelaparan di waktu pagi menjelang tengahari di Serdang!!

4 comments:

tengku_fir21 said...

huhu
so sweet

ciktutor said...

jantan ke pompuan yg kol u tu? kekeke

azrullokman said...

tengku fir: sweet kannnn :P

cik tutor: perlu kah ko nak mengkontroversikan keadaan di sini??? wahahahaha :P

Anonymous said...

ala...melodi sgt

XEN