Wednesday, March 4, 2009

TraGik ker TraGis???

Salam Sejahtera...

1st day:

Sampai di ipoh, tggu member amek di stesyen bas...terus check in, dan keluar semula dgn member tadi yang setia menunggu di lobi...

Urusetia tetapkan satu bilik share dua orang, dan aku share dengan staf dari agensi X (bukan agensi sebenar), dan kunci satu bilik, satu; maknanya, kena share! Aku yang tergesa-gesa lepas letak beg ni. terus keluar, tanpa sempat pon tanya nama ataupon minta no hp dia, in case apa-apa kan...

So, pergi makan-makan, pastu tengok astro kat rumah member tu kat bercham, dalam kul 10.15pm, he sent me back. Sampai je kat bilik...episod tragedi bermula....

1. Ketuk punya ketuk, xde orang buka pintu...so aku assume dua benda, sama ada dia dah tidur ataupon dia belum balik lagi sebab tadi petang dia sempat bagitau, dia pon keluar juga dengan member perempuan dia...<> Tunggu punya tunggu, kul 11.45pm baru dia sampai....dan dengan selamba dia berkata... " dah lama tunggu, sorry la..mesti dah lama kan..hehehehe... "... argggghhhhhhhh gerammmm!!!!

2. Perut saya kelaparan yang teramat sangat...petang tu dinner awal sangat..dan stok makanan satu habuk pon xde...lepas member sent balik, terus sms dia...ingatkan dia nak pusing balik amek aku or sent kan makanan ke,,,tp dia pulak sms " erkk, aku dah naked atas katil dah ni...apsal x bagitau masa dalam keta tadi, bole drop by kat drive through McD ".... huhuhu...entah, tadi x rasa lapar pulak..alamat nya, kena la tunggu breakfast pagi esok...TIDUR DALAM KELAPARAN!!!

2nd day:

Selesai meeting 1st day, terus balik bilik....then, tanggal semua pakaian, pakai towel dan baju putih je, keluar bilik jap, tiba-tiba,pintu terauto-locked !!!!! Oh My God!!! dh jd macam cerita Mr. Bean pulak...ingat x adegan Mr. Bean bogel kt luar bilik sebab kunci tinggal dalam bilik...huhuhu..mujur aku pakai towel n baju putih ketat!!! hp pon tertinggal kt dalam bilik...macamane ni...tengok kat bawah, nampak En.Zaini dan En. Nik...terus minta diaorang call urusetia nak kunci spare...En.Zaini baru nak call, bateri pulak kong...mujur En. Nik ada, call...dan dapat...Kak Tristris (bukan nama sebenar) datang dan bagi kunci spare sambil pura-pura tutup mata dengan jari tengok aku yang cuma bertowel itu!!!

Malam pula, tengah nak caj hp, tiba-tiba charger patah!!! arghhhhhhhh tension nya!!!!!!!! hp terus off sebab weak dari siang tadi...huhuhuh...dah la plan malam ni x jadi...cancel!!! lagi la tension!!!!huhu.... TIDUR DALAM KEKECEWAAN!!!

3rd day:

Meeting dah habis, presentation pon ok...so, harap xde apa-apa yang berlaku..cuma agak kecewa sebab plan yang dirancang x menjadi...kerana kesibukan katanya!!! huhuhu....TERKILAN!!!

~ yoe menulis sambil menunggu jam 6.30 ptg

8 comments:

dijahsaad said...

Congrats! Presentation yang best!

Encik Azrin Yang Garang said...

terus bertaubat.
tak ada ker pilem persembahan itu??

azrullokman said...

kak dijah..really aaa...bukan mulut manis semata-mata yek ni..hehehhe..

azrullokman said...

abg ayie..xde video la...x kan la nk rakam kan..nanti org kata over la plak... tp trus bersemangat nk present kt luar plak!!! heheheh..sebenarnye nk g jalan2 kot!!!

zoncapriku said...
This comment has been removed by the author.
zoncapriku said...

cikucak??wah..crita yg sguh tragis..meleleh air mata dgr,hehhe...tahniah yoe..best presenter katanya..bngga dpt housemate cmni...caiyala..

azrullokman said...

xde malnanye best presenter!!! ko pecaya la cite kak dijah tu...propa je lebih tuh!!!

Anonymous said...

[p]com/weblogs/giuseppecasp13/2012/jun/28/a-really-good-moving-corporation-are-usually-an-ex/







Related Articles - shopping mall, Juicy Couture Bags, Proenza Schouler Bags, Wholesale Jordan Shoes, Yves,





Email this Article to a Friend!

Receive Articles like this one direct to your email box!Subscribe for free today! . For so many years now, this type of clothing has [url=http://www.ppoloralphlauren.co.uk]discount ralph lauren polo shirts[/url] been very popular . It assists to set your own manufacturer as well as organization brand upward inside [url=http://www.ralphlaurenoutletonlinee.co.uk]ralph lauren outlet uk[/url] lights . You can purchase all the latest [url=http://www.ppoloralphlauren.co.uk]polo ralph lauren uk[/url] Abercrombie and Fitch products at Totally Discounted . 猫聛陆 Some sort of June 2006 [url=http://www.ppoloralphlauren.co.uk]cheap ralph lauren polo[/url] victor involved with "Outdoor Magazine's" Monster Benefits award, this specific outdoor dollars . Be sure to keep an eye on Voi Jeans and Ralph Lauren . You can choose from the different types of necklaces available in the market . Plainly own sometimes peeked ones desire or perhaps need fearful you sufficient then go for it proceed with caution . com

The table of men, women and AOS, AOS cheap Ralph Lauren Polo Shirts set with this supplier are in fact accurate admired by anon valid in humans as add-on that they are definitely breeding announced aberrant accepting clothing and apparel RL.[/p][p]Polos comfort . 猫聛陆 No other possibilities is going to be superior to searching an important buckskin bank balance if you want to get a classy however long-lasting chequebook bank [url=http://www.ralphlaurenoutletonlinee.co.uk]ralph lauren outlet online[/url] account . Design teams therefore aim to create clothing [url=http://www.ralphlaurenoutletonlinee.co.uk]cheap ralph lauren polo shirts
[/url] that incorporates innovative ideas while keeping the outfits affordable . com is [url=http://www.ppoloralphlauren.co.uk]ralph lauren polo shirts[/url] India忙聤炉 largest T-Shirt and Online T-Shirts Shopping Services provider . Ralph lauren currently



ralph lauren at the time

There are [url=http://www.ralphlaurenoutletonlinee.co.uk]polo ralph lauren outlet[/url] a lot of crimes happening around the globe nowadays . This key move created a name that has rung strongly throughout many households around the world . As with regard to Madonna and Guy's relationship status, the statement released to People magazine scans: My husband and I are not thinking about getting a divorce . cheap ralph lauren polo shirts, cheap ralph lauren polo shirts





Related Articles - cheap ralph lauren polo shirts, polo ralph lauren outlet, ralph lauren shirts, Clearancepoloshirts, fakeRalphlaurenpoloshirts, ralph lauren polo, polo,





Email this Article to a Friend!

Receive Articles like this one direct to your email box!Subscribe for free today!.[/p]