Sunday, January 2, 2011

Entry Pembuka 2011

Salam...



Ohoiiii o lalalala :)
Tahun Masihi 2011 baru je masuk 2hari
Dah bikin aku marah!
Ooopss sabar!
Jgn LONGKANGkan lagi mulut yang dah sedia LONGKANG....
---> pesan kt diri sendiri nih... :(


-----------------------------------


Oh ya....
Just wanna asking
(Eh alamak, x payah la cakap english, english aku bukannye HEBAT sgt pon)
Kalo orang x boleh terima kita seadanya
Termasuk segala sikap kita yang neutral
Maknanye dia belum kenal kita lah kann
Dan aku rasa perlu ke kita nak jadi orang lain
Semata-mata nak buat orang kenal kita ikut acuan yang dia nak
Dan lagi, kalo ada orang kata kita mulut LONGKANG
Mulut LONGKANG ni jugak laaa yang di call dan di ajak ngobrol
owhhh alamak, kena minum PERFUME la lepas ni,
Nak kasi WANGI sikit!
Alamak, x boleh hilang ke bau LONGKANG nih???
What to do, nasib badan... REDHA saja!
Kalau x suka dengan BAU ni
Sila lah pergi cium bau yang lain
Macam bau bunga seroja ke, bunga mawar ke...
Atau bau BUNGA TAIK AYAM!!
Eh alamak lagi!
Ni dikira entry MEROYAN x?
Kalau dikira, aku nak STOP dulu,
Sebab x suka la MEROYAN2 nih
Nanti orang kata kita PMS plak
Dah la mulut bau LONGKANG, PMS plak tu...
Aiyokkk kang naya je xde sapa nak KAWAN!!!!
Sedihh wooo :(


Okay okay...
Kena stop dah ni!
Kang x pasal2 kena BOM!!!




Hi kambing!!
Muahhh!!!!
Kambing ni member aku.... my research sample!
(IKLAN kejap: apahal ko sebok2 cite research ko ni Yoe... research ko bukannya HEBAT sangat pon!!!!)
Ehh Kambing, ko bau KAMBING laaaa!!
Jom kita MANDI
mandi dengan PERFUME taw!!


-----------------------------------------


AKU memang X HEBAT macam orang lain
Ye la siapa la kita kannn
hanya INSAN yang KERDIL
yang banyak buat DOSA








~ Yoe menulis dengan xde MOTIF...... cuma ikut je jari nk tekan huruf apa kt keypad LAPTOP BURUK YANG X HEBAT nih..... Ooopsss!


10 comments:

zoncapriku said...

-Aiyaaa gaduh manja ngn sapa plak ni...korang jgn la slalu cmni,org kata la kalo asyik gaduh2 ni maknanya ada jodoh..hehhe
-selamat tahun baru 2011

yoe said...

incik zon: ahakssss.... tersedak manja aku baca komen ko! kelessss ko maria! muahahahaha ... well u know me , rite?!!

xoxo ~~~

angloko said...

Nape u oll.. ang rase ko ada jodoh la ngan dia.. sbb tu slalu gaduh2 ni.. sorang post kat blog.. sorg lagi post kat FB ke YM.. lupe da... skali Ang silap org... kwang3... ;p..

yoe said...

ang: kannnnnnnnnnnnnnnn!!! nak kuang3x jugak laaaa..... muahahahahahaha~~~~ gelak sampai menjadi HEBAT, walopon sedar diri X HEBAT!!!! sedihhhhh .....

~~ do i look like i care! (betul ke english i ni??? oooops!!!

angloko said...

ala yoe.. kalu btul la org yg Ang teka ni kan.. korang mmg camtu.. dua2 da tahu perangai masing2.. tp besa la kalu salah seorg time PMS.. melahar skit pn da sentap.. x gitu.. tp Ang xtau la sape yg tengah PMS kan.. tp bab mulut longkang ni.. mulut je pn.. korang tahu hati budi masing2 kan.. cakap lahar-melahar.. tp kat hati korang baik kan..

skali slh org... kwang3...

Loque Hakim said...

aish... aku malas nak speku speku yoe emo ngan sape.... asal jgn ngan aku sudehhhhh... hilang plak model utama aku kang heh heh.... keless ko yoe! hahahaha...

sampai skrg makandak aku sibuk berkelesss keless lagi hahahaha...sepupu sepapat aku pun terikut ikut....muahahahaha

yoe said...

ang: kuang3x lagii..... amboi amboi amboi (3x taw, baru afdal, ala2 tiru si kembang azwana alia gitu!)

~~~ OOops. no comment u olss, x berani laaaa nanti org kata kita mulut loji takungan najis pulakkk..... sapa nk jawab!!! tetttttttttt~~~~~~~

yoe said...

loq: x payah nk speku2 loq, x penting pon, dan x bernilai satu sen pon! ooops! baik u ajak nik n angah bergambo, i x payah pon xpe!

i pantang laaaa bergambo2 nih, pantang nampak kamera!!! uhukkk ~~

~~ sambil sembur2 perfume kt mulut, takut nanti korang lari sbb mulut aku kan busuk!!!

Loque Hakim said...

ni kes parah dah nih..... tak pernah aku tgk yoe camnih...takuuuutttt~~~~~

yoe said...

loq: motipppp takutt2 ngan aku, bukannye aku makan org pon~~~ org mkn aku ada la.... (ooops censored!!)

~ ahakssss :P