Friday, December 31, 2010

Entry peNutup 2010

Salam...



Entry ini bersifat emo!!
Ngeee :D


---------------------------------------------




Ada pelbagai cara untuk merasa bahagia
Atau berpura-pura bahagia
Ada yang benar2 bahagia menurut perspektif mereka
Ada yang bahagia mengikut perspektif orang di sekeliling
Ada yang bahagia di sebelah pihak sahaja

Ada yang bahagia di kedua-dua pihak

Ada yang sanggup terluka untuk merasa bahagia

Ada yang sanggup melukakan orang lain untuk bahagia

Ada yang sanggup menunggu untuk bahagia
Ada yang tidak sanggup menunggu dan segera mencari bahagia

Ada yang sanggup butakan hati

Ada yang sanggup butakan mata

Ada yang sanggup terseksa zahir dan batin
Ada yang bahagia, cuma dari kata-kata

Ada yang bahagia tanpa perlu berkata-kata

Ada yang bahagia berdua

Ada yang bahagia tanpa mahu berdua
Ada yang bahagia walau yang kedua belum tiba
Ada yang bahagia kerana cinta kekasihnya
Ada yang bahagia bukan kerana cinta kekasihnya
Ada yang bahagia kerana cinta saudara
Ada yang tidak boleh menerima cintanya hanya sekadar saudara

Apa pon jua, pilihan di tangan kita

Untuk merasa bahagia atau tidak
Untuk jujur atau berpura-pura bahagia
Selagi kita merasakan sesuatu itu membahagiakan

Itu adalah kebahagian
Walau di mata orang sekeliling kamu menderita

Dan suatu saat jika kamu sedar
Kebahagiaan kamu itu adalah sememangnya penderitaan
Belajarlah untuk membuka hati dan mata
Untuk merasa kebahagiaan yang ada

Semoga semuanya berbaloi

Dan berbahagialah


---------------------------------




Okay
Rasa x best sangat malam ni!
Nik..... aku tau ko tau,
Diam-diam sudehhh!!!
Hahahaha :D
Nak goss!!!









~ Yoe menulis dengan tidak merasa apa2 yang menarik sempena New Year 2011 Masihi.... Feel nothing, baik sambung buat thesis drpd melalak kira countdown!!!


8 comments:

zoncapriku said...

-Brapa bnyk bahagia daaa...hahaa
-Kebahagian itu ada dimana2....jika kita xdpt yg di depan,cari la yg di belakang..di atas pun boleh juga di intai...di bawah pun juga ada...(apakah aku merepek ni)...
-gud luck dlm mencari kebahagiaan itu...

yoe said...

hik hik hikssss!!!
u always got my points kannnn!!! terharuu ~~

huhuhuhu tgh emo nih! gerammmmmm ~~

Loque Hakim said...

sabar sabar yoe.... walau aku rak faham pe-pe ttg entry emo ko nih.... aku doakan ko sentiasa bahagia, dibahagiakan dan membahagiakan selalu k especially di tahun baru nih!

jgn2 emo2..bosan? dtg kl... kite shoot! nik boleh join jugeeeee

yoe said...

loque: thanks for the wishes ..

tp i paling suka part yg bile u sebut tentang shoot tu laa... i bukan apa la,,, i suka sgt kalo dpt teman nik shooting, jadi make up boy or budak pegang tisu muka pon jadi laaa.... uhukkk :P

shashazura said...

Happy New Year 2011 yoe! ehehe. bahagia nya aku baca entry post ko kali ni. :p hehe. apepon semoga tahun ni lebih baik!. chaiyok!!

yoe said...

chacha: heppy nu yaaa juga to chekgu chacha ~~~ selamat kembali bertuGas ke sarawak!

Anonymous said...

[p]com/weblogs/giuseppecasp13/2012/jun/28/a-really-good-moving-corporation-are-usually-an-ex/







Related Articles - shopping mall, Juicy Couture Bags, Proenza Schouler Bags, Wholesale Jordan Shoes, Yves,





Email this Article to a Friend!

Receive Articles like this one direct to your email box!Subscribe for free today! . For so many years now, this type of clothing has [url=http://www.ppoloralphlauren.co.uk]discount ralph lauren polo shirts[/url] been very popular . It assists to set your own manufacturer as well as organization brand upward inside [url=http://www.ralphlaurenoutletonlinee.co.uk]ralph lauren outlet uk[/url] lights . You can purchase all the latest [url=http://www.ppoloralphlauren.co.uk]polo ralph lauren uk[/url] Abercrombie and Fitch products at Totally Discounted . 猫聛陆 Some sort of June 2006 [url=http://www.ppoloralphlauren.co.uk]cheap ralph lauren polo[/url] victor involved with "Outdoor Magazine's" Monster Benefits award, this specific outdoor dollars . Be sure to keep an eye on Voi Jeans and Ralph Lauren . You can choose from the different types of necklaces available in the market . Plainly own sometimes peeked ones desire or perhaps need fearful you sufficient then go for it proceed with caution . com

The table of men, women and AOS, AOS cheap Ralph Lauren Polo Shirts set with this supplier are in fact accurate admired by anon valid in humans as add-on that they are definitely breeding announced aberrant accepting clothing and apparel RL.[/p][p]Polos comfort . 猫聛陆 No other possibilities is going to be superior to searching an important buckskin bank balance if you want to get a classy however long-lasting chequebook bank [url=http://www.ralphlaurenoutletonlinee.co.uk]ralph lauren outlet online[/url] account . Design teams therefore aim to create clothing [url=http://www.ralphlaurenoutletonlinee.co.uk]cheap ralph lauren polo shirts
[/url] that incorporates innovative ideas while keeping the outfits affordable . com is [url=http://www.ppoloralphlauren.co.uk]ralph lauren polo shirts[/url] India忙聤炉 largest T-Shirt and Online T-Shirts Shopping Services provider . Ralph lauren currently



ralph lauren at the time

There are [url=http://www.ralphlaurenoutletonlinee.co.uk]polo ralph lauren outlet[/url] a lot of crimes happening around the globe nowadays . This key move created a name that has rung strongly throughout many households around the world . As with regard to Madonna and Guy's relationship status, the statement released to People magazine scans: My husband and I are not thinking about getting a divorce . cheap ralph lauren polo shirts, cheap ralph lauren polo shirts





Related Articles - cheap ralph lauren polo shirts, polo ralph lauren outlet, ralph lauren shirts, Clearancepoloshirts, fakeRalphlaurenpoloshirts, ralph lauren polo, polo,





Email this Article to a Friend!

Receive Articles like this one direct to your email box!Subscribe for free today!.[/p]

Anonymous said...

[p]The swagger, the center, the cockiness, the killer UNC instinct will not be there and in addition they lost [url=http://www.cheappsneakershoes.com]air jordan shoes[/url] to Duke for the first time since 2007 . For many who prefer an even [url=http://www.newsneakershoes.com]cheap air jordans[/url] more native style, colonial hotels are simply at Alexandria . It [url=http://www.cheappsneakershoes.com]michael jordan shoes[/url] is possible to explore the collections of top Ni . This machine is not hard to do business with as well as doesn't have to have a handbook of varied [url=http://www.cheappsneakershoes.com]jordan shoes[/url] physical exercise tactics to get effective . These are in magazines . (1) Both of them are number [url=http://www.cheappsneakershoes.com]cheap air jordan shoes[/url] 23 . Air max pas cher accompany everyone the [url=http://www.newsneakershoes.com]cheap jordans for sale[/url] happiest times and really stress . Including the jordan 11 shoes, jordan 13, jordan 5 shoes [url=http://www.newsneakershoes.com]new air jordans[/url] et cetera can be good choice which might be preferred among world people . Relying solely for their software system [url=http://www.newsneakershoes.com]air jordans for sale[/url] and focusing on improving their proficiency, profits are simply a secondary thought.[/p]