Tuesday, August 10, 2010

I nak U!!

Salam...



Bukan nak promote nih,
Sekadar bagi reminder.... which is...
My bufday is around da corner la beb!!!
Oopsss, aku x mintak hadiah pon!! .. ahakssss!!!


Owhh siapa plak yang berbual kt bawah ni??


Dia tanya: So bufday u nanti, u nak apa?
Aku jawab: I nak U!!
Dia tanya: Huh???!! cakap la betul2!!
Aku jawab: Betul2 la tu... I nak u as my bufday present!
Dia: ........ (jawapan dirahsiakan)
Aku: ....... (fill in the blanks)

Main teropong-teropong katanya!!!!


P/S: akan fly ke Melbourne on Tuesday, 10 Ogos, waktu malaysia; 10.30pm dan insyallah akan sampai di sana on Wednesday, 11 Ogos, waktu malaysia; 5.20am... Kalau dapat internet connection, boleh la aku update cerita selama 2minggu di sana (2 minggu jer) ...... :)



~ yoe menulis di Serdang.... sambil mengingati harumnya bau pandan dan terangnya cahaya!


3 comments:

Afzainizam said...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°
رمضان مبار… رمضان كريم… رمضان مبار…
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°

Salam ramadan Al Mubarak..
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Ramadan bulan yg mulia..
Tertutup pintu-pintu neraka..Terbuka pintu-pintu syurga..Syaitan-syaitan dibelenggu.

CengkodokPolkadot said...

Dia tanya: So bufday u nanti, u nak apa?
Aku jawab: I nak U!!
Dia tanya: Huh???!! cakap la betul2!!
Aku jawab: Betul2 la tu... I nak u as my bufday present!
Dia: OK (jawapan dirahsiakan)
Aku: ALHAMDULILLAH (fill in the blanks)

Betul x jawapan I?

yoe said...

afzainizam: ....... x tau nak balas apa...:P

cik CP: hahahahhaa... hadoiiii den dah ketawa guling2 sorang2 kt Melbourne ni hah.... baca jawapan u .... hahahah :P