Saturday, March 20, 2010

Sandal atau Baju!!!

Salam...


Masa aku tulis ni...
Jam tunjuk waktu 2.07am...
Hari Sabtu.... thats mean hari last kat Ipoh
After plus minus, a month kat sini
Kerja lab sudah siap (Alhamdulillah)
Powerpoint presentation untuk conference next week
Sempat aku siapkan kat sini...
So next week tinggal nak present jer... :D
Esok akan ke KL (Upm exactly!)
So tadi tak tau nak buat apa....
Pergi Jusco sebab nal beli sandal
Jenguk Primavera, jenguk Hush Puppies, jenguk Bonia
Jenguk jugak Larrie, jenguk lagi Camel... huhuhu
Tapi takde yang berkenan.... huhuhu :P
...at last mata melencong kat baju la pulak!!


Aiyokkk.... tahan napas sangat kann!!
Tapi suka sangat baju ni.... kaler hijau lembut!!

Baju ni lak okay2 je.... tak taste sangat!
Wah boleh plak main taste2 kat baju... heheheheh :P

Baju ni best sebab ada hood!
Dah lama tak beli baju ada hood!!



Eh tetiba kannnn..... ada kembar pulak dalam fitting room... dua2 kena sawan bergambar.... bergambar sendiri pulak tu!!! muahahhaa :D






Memang tak boleh ikut plan... nak beli sandal, tapi TERBELI baju-bajuan la pulakkk!!!




~ yoe menulis sambil menjeling plastik beg shuppin' dan slip kredit kad!!

9 comments:

AkU said...

if for abg yoe an..i prefer u to wear the 1st pic le..look macho and cool..
>.<

iyllienaz said...

pergh..hensem la abg saya..

yoe said...

incik aku: yup... mmg suka sgt kat baju tu.... kaler nye lembut je... dan cutting dia seswai tuk pakai for kasual dan jugak formal!!

~~ x sabar nk match kan dgn jeans baru!! hehehe... :D

yoe said...

illi: meh meh..... abg mu ini belanja air suam di pagi hari yg sejuk ini.... slurpppp sedap nye air suam!!!!

Afzainizam said...

Salam dari kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami … kami sedang berusaha membaca older post entry kamu…. Wow entry yang menarik

Salam sebuah persahabatan salam perkenalan dari kami salam dihulur tanda sebuah perkenalan ….

Semoga kami menerima respon yang baik dari kamu…. Thanks againt…

" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara
Sebuah persahabatan....
Terima kasih
kembara ziarah maya”

ape pun kami sedang baca older entry pos korang ni… thanks kongsi cerita..thanks.... harap aku menerima respond yang baik dari blog korang ni…

zoncapriku said...

-hurmmmmm kuatnya shopingggggg!!!
-aku suka baju belang2 tu..pic yg last...cocok bangat...

yoe said...

mane ade aku kuat shuppinggg!!!! kuat bergambor dlm fitting room jer.... aku x beli pon semua tuh (sambil sorok resit!!!)

wink wink :P

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,情色論壇

Anonymous said...

[p]Which means that ugg boots might [url=http://www.uggbootssaleoutlett.co.uk]ugg boots outlet uk
[/url] be utilized with out hosiery even during rather cold . com/ Related Articles - Top, 10, Hot, Sale, Cheap, Ugg, Boots, From, Online, Uggs, Clearance, Mall, Email this Article to a Friend! Receive Articles like this one direct to your email box!Subscribe for free [url=http://www.uggbootssaleoutlett.co.uk]ugg boots sale clearance[/url] today! . As soon as WE find uggs in something that works with a suit I'm set for life-long! In the meantime, wear them to walk to be effective, change shoesin office, and then switch on them if I understand I'm not going to meetings for a little bit . There are various shoes with different styles, colors and brands offered by Internet stores . Bottes UGG pas cher, vous pouvez vous rchauffer les pieds dans la saison froide, donc [url=http://www.uggbootssaleoutlett.co.uk]ugg boots sale outlet[/url] si vous avez une paire de Ugg Femmes ou plus, vous avez la saison chaude . Ugg boot baileycrucial footwear Roxyquick provided to make money online backpacks are heated promoting [url=http://www.uggbootssaleoutlett.co.uk]ugg boots sale[/url] for net . However, that is exactly what UGG Boots for women manage to [url=http://www.uggbootssaleoutlett.co.uk]ugg boots sale uk[/url] accomplish.[/p]