Sunday, March 14, 2010

Kalau dah Pe'el!!

Salam...



Okay...
Apa akan jadi...
Kalau kunci bilik tertinggal kat dalam
Then tak boleh masuk bilik
Sampai la the next morning
Baru la ada staf bagi kunci spare
Jadi hanya lepak dalam bilik rehat
(dan tengok midnite kat mall)
Sambil ulang alik masuk toilet
... dan snap pic sendiri
Kalau lah sang cermin itu bisa berkata-kata
Akan dihamburnya aku dengan kata nista
Muahahahaha...
Yang penting... aku sukaaa!!!


Kalau dah pe'el
Snappy di mana-mana jua
Kannnn :D


Kredit pada toilet dan lampu di atas cermin!!!




~ yoe menulis di petang yang redup, Ipoh yang basah selepas hujan petang...... nyaman ..... aku suka!!!! Kamu suka???

12 comments:

Hazwan said...

hoh? tertinggal kunci lagi...wakaka

asna ashraff said...

SUKE :p

ang said...

tertinggal lg...
hmmm
kena kawen da ni..
nanti istri bawa kunci simpanan...

yoe said...

hazwan: hhohohoho.... sengal kannn!!! hadoiii :P

yoe said...

asna: hambuiii suke nye dia!

yoe said...

incik ang: ye mmg kena kawen dah ni... cuma xde org nak je... uwaaaa nanges :(

iyllienaz said...

haha..nanti cermin tu ckp betul2, terkejut kena heart attack plak..

r3d lollip0p ♥ said...

chop! lagi satu pengakuan dr saye.. sekali imbas td mcm Aqasha! kekeke.. eyh! ni ckp btl ok? bukan bseloroh :D

yoe said...

illi: kan.... opocot mak kau!! hahahah boley x melatah!! hahaha :P

yoe said...

sis red: hah..aqasha la plak... kui kui kui... kwang3x!!!

AkU said...

mcm mne la leh tertinggal kunci..aduyai~~ni mesti kuat berangan sgt nih..

yoe said...

biasa la dh tua.... uwaaaaa :)