Thursday, March 11, 2010

Kegigihan ... gigihkah aku???

Salam...


Okay, kali ni laporan kerja pulak yek!
Takut jugekkk!
Mana la tau ada pulak yang ringan mulut
Cerita kat my sv entry blog aku ni
Kang tak pasal-pasal kena bambu
Mana tak, asyik cite bersosial je
Jalan sana jalan sini
Hahahah....
Prof, jangan risau ye...
Jalan, jalan jugak...
Snappy, sanppy jugekkk!!
Tapi kerja masih on!
Sedikit progress last method for my experiment...
Skroll bawah ye!!!
Kalau tak paham pon takpe... tengok je.... :D




Ruang kerja di VRI Ipoh

Kegigihan

U guys tau tak, dalam plate atas ni, each well tu ada larvae cacing mix with supernant plant extract for bioassay! Saja share cite ngan u guys!




So far, resultnya kira baik for starting..... so ada lagi seminggu di sini, akan lakukan optimization segala parameters dan semoga semuanya baik-baik aja... aminnn :D




~ yoe menulis dalam kelaparan..... masih belum dinner... adakah perlu drive ke McD 24hrs??? huhuhu.... semalam pon tak dinner :P