Saturday, September 5, 2009

Happy : Cemburu : Rindu

Salam Sejahtera...


Jiwa tak tenteram, resah gelisah, mungkin di luar nampak okay bergelak ketawa, tapi hati di dalam gundah gulana. Ada 3 rasa serangkai menghuni jiwa tatkala ini.



HAPPY
Rasa happy sangat dan tumpang gembira kerana ada orang itu baru bertemu jodoh.


CEMBURU
Rasa cemburu sangat melihat orang itu asyik berkepit dengan yang tersayangnya.


RINDU
Rasa rindu membuak-buak dalam dada sebab dah lama tak bertemu dengan si dia.



Maka di sebalik senyum dan hilai tawa aku di kejauhan ini bersama teman-teman serumah dan sekampus, inilah 3 rangkai rasa yang menyinggah di hati, menyubur di jiwa, melara rasa...


~ yoe menulis selepas mendapat phone call dari si dia......

5 comments:

wAn_TonG said...

aku pun rindu gak kt dia.. yo, dah2 la tu.. masuk tidoooooooo...

Encik Azrin Yang Garang said...

hahahha terima kasih kerana rindukan kat i (tetiba perasan). nak autograph kah?? (tetiba tak masuk tajuk pun?).

azrullokman said...

wan: tido...bangun....internet....
lab x masok lagi... hadooiii laaa...

abg azrin: hek enen.... nyampah tau!!! tp xpe la...org tgh bergumbira, yoe relakan saja!

ciktutor said...

eh, ko tulis ni lepas aku kol kan? kekekeke
*mode perasan jugak*

azrullokman said...

ye la cik dijah oooiii....
demi kau, aku iye kannn jer....

~~ dijah, lari topik sket, selepas membace entry kau...tetibe teringin nak tau bahasa arab,agar bole bergoss bersama ratu arab itewww!!

~ yoe