Saturday, January 10, 2009

mLm minGGu yg sAntai

>>

wahahahah....
mlm td meluangkan masa yg harganya seperti emas ini bersama dgn hosmetku nan seorang yg nama nya saling x tumpah seperti nama MB kelantan...
bersantai2 di pantai batu buruk...
saje je la niat di hati nak tgk suasana kempen pilihanraya kt kuala tganu kan...
so lepas dinner,terus je la menuju ke bandar...
x happening sgt la...
terus plak ke pantai batu burok...
ade pesta kt sana katanye!!!
adat la kan manusia....mmg suka berpesta...termasuk aku ke?????!!!

sampai2 jer...terus terdengar mcm ade suara2 org busking...
mcm terpikat la plak dgr suare2 yg nyanyi tu..so aku n nik ape lagik...join gak la dgr n tgk performance tu...whahahah...menarik siot!!!
mmg nyanyi dr hati naluri yg ikhlas...heheheh
lagu2 kemanusian dari kumpulan dendang anak...
best gile lagu2 yg dieorang perform!!!
semuanya di tribute kan kepada Gaza dan Palestin!!!

pastu g ronda2 kt tapak pesta
pesta sempena pilihanraya kecil kuala tganu katanye!!!
boleyy gituh???
tgh jalang2...ooppss typing error, jalan laa...
terserempak ngan classmate mase sekolah menengah dulu, jamel anak Dato' Jidin..
huhuhu lama gile x jumpe die...
borak2 kejap...then teruskan pengembaraan di tapak pesta..wah pengembaraan ker??!!!
then jumpe plak 2 org mamat ni yg familiar..
hahahah ade lg abg2 ni,ingat kan dh balik kemaman,
jumpe abg zul n abg mie...heheheh,aku g la salam n borak2 jap...then kiteorang mengikut haluan masing2...time berpatah balik ke tempat asal, jumpe lagi abg2 aku ni ...heheheh...x sempat plak nk ajak minum2!!!

then kiteorang menghabiskan masa almost 1 hour tgk performance kumpulan dendang anak..
best siot lagu2 tu...lagu2 kemanusian sambil kempen2 selamatkan Gaza...
ramai gak org tgk,,,pompuan, laki,tua, muda,melayu,cina semua ada!!!

then, dh abes..kiteorg lepak kt taman syhbandar,sambil amek gamba sket2...tp gamba x transfer lagi la kt laptop!! huhuhu...kalo ade angah sure lagi happening!!! hahahah...

pastu lajak ke Zie's corner la minum2 di pagi yg sejuk ni...dlm kul 2am...minum2 sambil mengunyah tuna roll yg berharga RM2 setiap 1..huhuhu...harga bandaraya betul...dulu RM2 dpt 3 tau!! sambil makan n lepak2 tu,kiteorng membuat spekulasi terhadap setiap abg2 al-pulisi diraje melesia yg nan ramai di situ...muahahahah....

dlm kul 3am br kiteorang sampai rumah......dan terus bummm!!!! jatuh ke tilam lalu melelapkan mata yg sudah pon separa lelap ketika di dlm kereta td!!!


~ yoe menulis sambil feeling2 baru balik hang out di Bukit Bintang!!! hahahahaha...

3 comments:

dijahsaad said...

Hover! hover!

angloko said...

u ol... Apsal aku x ikut ni...
x puas ati ni...
berfoya2 x ajak aku ni...
so mesti tahap keoveran korg kurang kn...
sbb aku xde...
atau korg lbh over aku xde...
;p

dijahsaad said...

angloko, yoe merindui ko..tapi apakan daya...
;p