Wednesday, June 20, 2012

Conference dh dekat!!

Salam... 

At this moment, tgh sibuk uruskan all the participant name list dan siapkan data untuk buku program. Kali ni nama masuk dalam Scientific Committee plak, so kena handle all of this laaa... dulu masa conference Fisheris tu jaga protocol... kali ni utk UMTAS 2012, kena jaga hal2 scientific laaa plak... Pening kepala juga laa nak merapikan semua nya supaya tak nampak cacat cela bila dh print out nanti... bermalam jugak laa kt Office ni sehari dua... hehhehe sampaikan poster utk hari conference nanti pon aku x draft apa pon lagi...dah la Loque dah xde kt sini...so x cantik laa poster aku kali ni... hehehhe biasa kan ada Loque yg sudi meluangkan masa utk mencantikkan dan mengedit poster aku... heheheh :P

Alhamdulillah jugak, just now received an email from org kt Utara sana bgtau application dh approved n just tunggu official letter yg akan sampai by post. Semoga dipermudahkan. Tp terpaksa laa tungu utk masuk meeting utk kelulusan sini, which is the next meeting is within 2months sbb latest meeting baru je hari ni....dah sah2 laa aku x sempat masuk meeting hari ni tadi.... Takpe laaa...mesti ada sebab semua ni.. :)

 
Sibuk dgn hal2 scientific...paper sendiri pon x gerak2!! huhuhu :(



~ Yoe menulis di Office....sebelum nak balik.... sejukkkkk.... nak pipisssss :P

4 comments:

angloko said...

so kali ni conference kt mana lak ni? overC lg ke?

yoe said...

xde maknenye// hhehehhe ni busy as a committee umtas laaa hahaha...

Loque Hakim said...

alahai kesianyer huhu.. nak ke?boleh je aku tolong...kasi spesifikasi (kaler, saiz, gambo)

yoe said...

Thanks Loque dh tolong edit n kemaskan my poster..hehehe :P