Monday, January 9, 2012

Update!!! Kerja rutin!!!!

Salam...




U know what
Masa sangat cepat berlalu
Sangat-sangat cepat!!!
Pejam celik pejam celik (harap2 belum terpejam terus laaa...)
Dah nak masuk mid of January 2012...
Misi mencari tempat belajar dan encik supervisor belum lagi berhasil
Ya Allah, semoga Kau permudahkan usaha hamba Mu ini
Mungkin juga Dia simpan yang terbaik buat aku
Saat-saat macam ni sangat menuntut kesabaran
Apalagi bila tengok kawan2 di blok akademik ni ada yang baru balik belajar (with a PhD) dan ada juga yang akan terbang dalam masa yang terdekat (sambil jeling Encik Housemate...!!)
Aku??? masih lagi duduk di kerusi Office nih... membuat rutin yang sama setiap hari mencari dan terus berharap ada yang akan respon emel2 aku nih....






Dalam situasi macam ni pon,
Niat nak travel tiba2 jer terbang masuk ke hati ni hah
Tambah lagi ada je encik2 sahabat di seberang yang memanggil-manggil!!
Heyyy!!! jangan laa ganggu i, i tak buat exam ielts lagi ni, nak mencari tempat n supervisor lagi!! Huhuhu i banyak kerja tau!!
Nampak jer macam relax....Tapi kalo dh sampai seru i melarikan diri sebentar ke tempat u, make sure layan i elok2 ... ahaksss :P






Ada promo price laa kt www.airasia.com
Surakarta!!!! uhhhhhh wink wink :P






~ Yoe menulis dalam kadar yang segera...heheheh, baru tau jugak, Solo dan Surakarta tuh adalah nama Kota yang sama..:P


1 comment:

Anonymous said...

[p]The swagger, the center, the cockiness, the killer UNC instinct will not be there and in addition they lost [url=http://www.cheappsneakershoes.com]air jordan shoes[/url] to Duke for the first time since 2007 . For many who prefer an even [url=http://www.newsneakershoes.com]cheap air jordans[/url] more native style, colonial hotels are simply at Alexandria . It [url=http://www.cheappsneakershoes.com]michael jordan shoes[/url] is possible to explore the collections of top Ni . This machine is not hard to do business with as well as doesn't have to have a handbook of varied [url=http://www.cheappsneakershoes.com]jordan shoes[/url] physical exercise tactics to get effective . These are in magazines . (1) Both of them are number [url=http://www.cheappsneakershoes.com]cheap air jordan shoes[/url] 23 . Air max pas cher accompany everyone the [url=http://www.newsneakershoes.com]cheap jordans for sale[/url] happiest times and really stress . Including the jordan 11 shoes, jordan 13, jordan 5 shoes [url=http://www.newsneakershoes.com]new air jordans[/url] et cetera can be good choice which might be preferred among world people . Relying solely for their software system [url=http://www.newsneakershoes.com]air jordans for sale[/url] and focusing on improving their proficiency, profits are simply a secondary thought.[/p]