Monday, January 30, 2012

Trauma to Honey!!!

Salam...



Semalam aku masuk meeting. Meeting kumpulan penyelidik Lebah Madu. I'm not expert pon dalam bidang apiculture ni. Just dijemput utk join dan menyumbang apa yang patut. So the whole ahli mesyuarat ada lah diberi sampel madu asli. Aku yang x pernah rasa n makan madu ni pon try laa. Memang pekat, manis gilerrrrr dan yes!! manis! Takde word lain utk describe kemanisan dia.....and yang x best nye right after aku rasa madu tu. Aku dah mula rasa lain macam....


Rasa macam nak muntah
Macam ada something
Tapi x bole nk keluar
Kepala pon pening


So, can u imagine aku x bole nk keluar dr meeting room dan tetap duduk menghabiskan sesi meeting dengan kepala yang pening dan menahan perut yang sakit sbb nk termuntah dan jugak dada yang sakit sebab mcm ada angin tersekat. In the same time jugak, aku dh mula menggaru-garu tangan, tapi aku x syak apa2 pon related to allergic. Bila dh abis meeting, terus balik umah. Dah kat rumah baru la housemate aku cakap diaorang rasa aku dah kena allergic, and they all cakap maybe aku allergic to madu!! My condition at that time was really undescribable!!!


Gatal + sakit perut + nk muntah + sejuk menggigil + pening kepala
Semua ada laaa....complete pakej!!


Thanks to my housemates yang sudi bawak gi Klinik (Klinik 1Malaysia lagi tuhh... hehehhe :P). Terus dapat injection dan a few meds!! Now alhamdulillah dah semakin membaik!! So after this akan lebih berhati-hati kat food related to honey!!!


Trauma!!!




Trauma nak makan madu lebah after this!
Huhuhu sakit woo!






~ Yoe menulis kt bilik, tak larat nk g Office sbb ubat allergic ni buat aku ngantuk!!


1 comment:

Anonymous said...

[p]The swagger, the center, the cockiness, the killer UNC instinct will not be there and in addition they lost [url=http://www.cheappsneakershoes.com]air jordan shoes[/url] to Duke for the first time since 2007 . For many who prefer an even [url=http://www.newsneakershoes.com]cheap air jordans[/url] more native style, colonial hotels are simply at Alexandria . It [url=http://www.cheappsneakershoes.com]michael jordan shoes[/url] is possible to explore the collections of top Ni . This machine is not hard to do business with as well as doesn't have to have a handbook of varied [url=http://www.cheappsneakershoes.com]jordan shoes[/url] physical exercise tactics to get effective . These are in magazines . (1) Both of them are number [url=http://www.cheappsneakershoes.com]cheap air jordan shoes[/url] 23 . Air max pas cher accompany everyone the [url=http://www.newsneakershoes.com]cheap jordans for sale[/url] happiest times and really stress . Including the jordan 11 shoes, jordan 13, jordan 5 shoes [url=http://www.newsneakershoes.com]new air jordans[/url] et cetera can be good choice which might be preferred among world people . Relying solely for their software system [url=http://www.newsneakershoes.com]air jordans for sale[/url] and focusing on improving their proficiency, profits are simply a secondary thought.[/p]