Thursday, March 3, 2011

oohhh.... sudah Kahwin!!!!!

Salam...


Last week ada kenduri kat rumah aku
Tapi bukan aku laaa yg kawen
Abg aku daa...
So di bawah nih aku upload barang2 hantaran yg dapat sentuhan tangan aku, dengan kerjasama my mom and my sis in law...




Sirih junjung, aku x pandai buat...
So mintak tolong akak ipar... heheheh :D


Telekung... mak yang gubah!!
Aku suka gubahan nih!


Buah lai, buah anggur dan chocolate!!
Puas hati dengan gubahan yang penuh bunga2 dan rama2 nihhh... :D


Jam tangan ...simple yet nice!!
Tapi aku rasa next time mungkin boleh letak alas untuk kasi bekas jam tu tinggi sikit dari kedudukan yg mcm sekarang ni kannn ... :P


Handbag dan kasut....


Alat2 make up...
Senang kalo beli yang set sebab dah siap bungkus... so just letak je atas dulang tu :D


Yang paling depan tu, kek ... baru kuar dr peti sejuk dan di hias pagi2 sebelum berangkat ke rumah pengantin perempuan.... okay.... susun depan pelamin (ni kt rumah aku, pelamin by my mom...buat sendiri je, x sewa pon... )








~ Yoe menulis di Serdang...... merindukan kamu... :D

1 comment:

Anonymous said...

[p]Which means that ugg boots might [url=http://www.uggbootssaleoutlett.co.uk]ugg boots outlet uk
[/url] be utilized with out hosiery even during rather cold . com/ Related Articles - Top, 10, Hot, Sale, Cheap, Ugg, Boots, From, Online, Uggs, Clearance, Mall, Email this Article to a Friend! Receive Articles like this one direct to your email box!Subscribe for free [url=http://www.uggbootssaleoutlett.co.uk]ugg boots sale clearance[/url] today! . As soon as WE find uggs in something that works with a suit I'm set for life-long! In the meantime, wear them to walk to be effective, change shoesin office, and then switch on them if I understand I'm not going to meetings for a little bit . There are various shoes with different styles, colors and brands offered by Internet stores . Bottes UGG pas cher, vous pouvez vous rchauffer les pieds dans la saison froide, donc [url=http://www.uggbootssaleoutlett.co.uk]ugg boots sale outlet[/url] si vous avez une paire de Ugg Femmes ou plus, vous avez la saison chaude . Ugg boot baileycrucial footwear Roxyquick provided to make money online backpacks are heated promoting [url=http://www.uggbootssaleoutlett.co.uk]ugg boots sale[/url] for net . However, that is exactly what UGG Boots for women manage to [url=http://www.uggbootssaleoutlett.co.uk]ugg boots sale uk[/url] accomplish.[/p]