Wednesday, October 7, 2009

Nak Beraya Lagi......

Salam Sejahtera...

Malam ni otak rasa macam tepu..... walaupon menulis thesis dalam keadaan santai sambil on off on off internet..... namun malam ni tetap rasa macam nak menjerit.... tension!! bosan!! sepi!! sunyi!! semua ada.....

Tiba-tiba terlintas idea gila dalam kepala.... kalau la dapat sarung balik baju raya macam pic over kat bawah ni.... lepas tu .... berjalan tengah-tengah alam sambil menghirup udara malam.... agak-agak boleh release tension kot!!! muahahahaha..... sewel betul!!!!!

Tak suka pic ni..... tapi terpaksa letak sebab takde pic lain... pic lain belum dapat dari fotographer....


~ yoe menulis sambil merengek-rengek nak beraya lagi.... takde ke friends yang nak invite aku pergi open house korang?????????????

6 comments:

Hazwan said...

meh la aku invite ko dtg umah sewa kat tok jembal, taman sri putra tau, tepi pantai tu, sila la ye.heheheheh

tengku_fir21 said...

ouwwhh
rayer sebln...


*singgah ler ke blog dah update

azrullokman said...

hazwan: ye ye saya tahu... terima kasih atas jemputan... kalo xde aral melintang..... sampai jua hamba ke sana nanti..... tungguuuuuuuu..... hidang la juadah raya banyak2 ye!!

fir: tekan KONEK je dah KUAR???
hehehehe baca dah...

~ yoe

Ahmad Firdaus Haikal Arham said...

semoga dapat wat thesis dengan jayanya...fird pun sedang menulis2 nie...huhuhu

azrullokman said...

tq fird..... marilah kita menulis bersama-sama... tp ade lagi labwork yg belom siap sepenuhnya.... huhuhu....

azrullokman said...

ye la fird.... marilah kita menulis beramai-ramai....... tp ekceli ade lagi labwork yg belum siap sepenuhnya... huhuhuuh... tension!!!

~ yoe