Sunday, May 16, 2010

Kamu Guru Malaysia!!!

Salam...



Yuhuu
Owhhh hari ni 16 May
Bufday my dad!
Walopon my dad bukan cikgu
Tapi kitaorang selalu wish Happy Teacher's Day kat abah
Huhuhu... abah guru x rasmi kitaorang (his sons)


And pada guru2 rasmi aku
Wanna wish u thanks a lot
Semoga Allah saja yang membalas budi baik kalian


Sekolah rendah:
Cikgu Azmi Sabran, Cikgu Mazlan Aliman, Cikgu Shahidan Yatim


Sekolah menengah:
Cikgu Khalijah, Cikgu Sahak, Ustaz Syed, Cikgu Wong, Cikgu Farihah,


Matrix:
Cikgu Rohana, Cikgu Umi, Ustazah Idayu


Uni:
Prof. Effendy ...etc



Kalau jumpa, okay x belanja diaorang roti canai
Roti canai sardin kuah banjir & nescafe o pekat!
Yummy!!








~ yoe menulis after balik jogging tepi pantai di pagi ahad..... :)

6 comments:

asna ashraff said...

happy birthday abah :)

iyllienaz said...

nak juga dibelanja roti canai sardin..

CengkodokPolkadot said...

Kena la nyanyi kan lagu kan?
Panggil angah la sbg koir!

yoe said...

asna: ur welcum... on behalf my dad... heheehe :)

yoe said...

illi: sila ke mana2 kedai mamak dan order,,, then sila kaunter dan sebutkan nama tuan punya blog ini!

yoe said...

cp: hheheheheheh angah sorang je kat koir tu pon dah bole menyamai suara syafinaz kannnN!!!